macie jakieś fajne miłosne historie??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » macie jakieś fajne miłosne historie???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: macie jakieś fajne miłosne historie???

Hej dziewczyny, maciej jakieś fajne, szczęśliwe historie miłosne? Większość z tych na forum, to albo mnie zdradza, albo źle traktuje, albo ja już się gotuję z miłości, a on traktuje mnie jak koleżankę, itp a coś takiego na max - jest ze mną na dobre i na złe od wielu, wielu lat!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: macie jakieś fajne miłosne historie???

Mój kot jest ze mną na dobre i na złe big_smile

3

Zaraz znowu Miętusa zaczą wywoływać przed front kompani smile

4

Istotka6 napisał/a:

smile
brutalnie prawdziwe, ze zwierzakami zawsze są szczęśliwe historie na dobre i na złe.

czyżby ... lepiej mieć kota niż faceta? wink big_smile

5

Averyl napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

smile
brutalnie prawdziwe, ze zwierzakami zawsze są szczęśliwe historie na dobre i na złe.

Najlepiej mieć faceta co ma kota smile

6 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-14 14:22:58)

Ja np znam od 26l niezla kotke co ma tego samego faceta smile ....chyba tez sie liczy do historyjek:)

7

paslawek napisał/a:
Averyl napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

smile

Najlepiej mieć faceta co ma kota smile

...taa, a ten facet to pies na kobiety big_smile

8

edek z krainy kredek napisał/a:

Ja np znam od 26l niezla kotke co ma tego samego faceta smile ....chyba tez sie liczy do historyjek:)

nie wiem, bo może ma przez "zasiedzenie", gdzieś się ten facet zaplątał do chaty, wtopił się z tłem i tak trwają.
Gdzie jest szczęśliwa historia miłosna?

9

Widzę, że ty z tych, u których szklanka jest do połowy pusta. smile

Averyl napisał/a:

nie wiem, bo może ma przez "zasiedzenie", gdzieś się ten facet zaplątał do chaty, wtopił się z tłem i tak trwają.
Gdzie jest szczęśliwa historia miłosna?

No ze kotki zyja max nascie lat a ta az 26 smile

11

Wielu wielu lat to my jeszcze nie mamy na koncie, ale dajemy radę big_smile
Na 3 rocznicę bycia razem oświadczyny, na 4 ślub, teraz będzie piąta za niedługo i pierwsza ślubu.
Związaliśmy się 30letnim kredytem i dwoma kotami big_smile

I fajnie jest smile póki co ciężkie doświadczenia nas nie złamały, a trochę ich było. I życzę nam, żeby było więcej dobrych momentów big_smile

Na forum nie mam potrzeby pisania o moim małżeństwie. Już mi wróżono, że przetrwamy razem max rok, słyszałam, że traktuję męża jak mebel w mieszkaniu, a on jednak postanowił się ze mną ożenić. Syndrom Sztokholmski jak nic. Dzisiaj mi zapłaci za Disney plus i będzie miał żonę z głowy wieczorami big_smile

Powiedz mezowi ze Disney + to lipa dla dzieci...Pocwiczcie orgazmiczny poczworny tulup z rownoczesnym happy endem , to i o Olimpiadzie mozna zaczac myslec, a potem to juz medale i puchary zyciowe:)

13

Powiedz mezowi ze Disney + to lipa dla dzieci...Pocwiczcie orgazmiczny poczworny tulup z rownoczesnym happy endem , to i o Olimpiadzie mozna zaczac myslec, a potem to juz medale i puchary zyciowe:)

Luzik luzik, za miesiąc bierzemy się za produkcję potomka numer 2 big_smile
Do tego czasu akurat pooglądam.

Zeby nie bylo za rozowo to zycze wam "trafiony zatopiony" za 1szym podejsciem z calego serca.

15

Mam przyjaciela który spotkał kobietę swojego życia i ożenił się będąc jeszcze na studiach.
W tamtym okresie nie wiedziałem kto bardziej ryzykował zniszczenie sobie życia on czy ona.
On lat 24 tuż po obronie pracy inż, pracował w zawodzie, robił magisterkę
Ona lat 33 nauczycielka geografii w jednym z liceów.
W dużym skrócie:
Po 3 miesiącach znajomości ślub
po 10 miesiącach od ślubu pierwsze dziecko. Mają 3 dzieci, pomiędzy każdym jet tylko rok różnicy.
Sa razem już 11 lat, i to oni dali mi taką energie do szukania miłości, bo aż ją epatowali.
Patrząc na nich, od razu wiesz, że nie prawdą jest to że po narodzinach dzieci miłość przechodzi w jakiś stan "opiekuńczy"
Wciąż  patrzą na siebie jak w dniu ślubu. Świata poza sobą nie widzą

16

Averyl napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

smile

Wiesz,  nadepniesz na ogon  a i tak zawsze wybaczy,  a weź facetowi... big_smile

Chciałabym się podzielić,  ale skąd mam wiedzieć czy nasza historia  skończy się szczęśliwie,  myślę że nigdy nie ma pewności. Takie mam z tyn związane przemyślenia.  Myślę,  że warto cieszyć się chwilą i nie myśleć o przyszłości a tym bardziej  o tym,  czego nie mamy smile  i też nie jestem romantyczka,  więc z romantycznych historii jakie przychodzą  mi do głowy to oświadczyny,  których i tak nie przyjęłam,  więc raczej nie jestem dobrym źródłem romantyzmu smile

17 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-06-14 21:03:32)

To nie jest właściwie zadane pytanie.
W danym momencie można być świetną parą, a za 10 lat rozwód.
Więc zależy gdzie to umiejscowimy w czasie.
Na łożu śmierci można mieć pewność..
Wygląda na to np, że Lech i Maria Kaczyńscy się kochali naprawdę.  Nie z mojej politycznej bajki, ale o ich sarkofagu na Wawelu tak myślę  i już mi tam pasują  jakoś bardziej.

18

Ela210 napisał/a:

Wygląda na to np, że Lech i Maria Kaczyńscy się kochali naprawdę.  Nie z mojej politycznej bajki, ale o ich sarkofagu na Wawelu tak myślę  i już mi tam pasują  jakoś bardziej.

A dobry czas przed tym rozwodem się nie liczy?
Mamy się tu teraz już zacząć smucić, bo za 10 lat może być rozwód?

A jak słońce świeci to mogę iść na plażę, czy powinnam od razu założyć, ża za 3h spadnie deszcz?

Za bardzo to analizujesz. Życie składa się z tego, co masz teraz, a nie tego, co być może doświadczysz za 10 lat.

19

Ela210 napisał/a:

dokładnie na odwrót. Nie wiesz, co będzie za 10 lat, nie wiesz, co będzie na łożu śmierci, ani kiedy... może za 5 min, a może za pół wieku się przekręcisz, poza tym po co ci wtedy ta wiedza?
Paradoksalnie ludzie najmniej żyją w teraźniejszości, ciągle albo rozwlekają historię z przeszłości, albo łudzą się co do przyszłości, a życie im ucieka.
... jeżeli chodzi o chwilę czasową - to chyba najbardziej to uchwyciła Lady Loka czy Szeptucha.
a od siebie jeszcze dodałabym, zanim/pomimo  zaczniemy dostrzegać te wszystkie wpadki, rozczarowania wink

20

Wątek o fajnych historiach miłosnych w większości o kotach...wymowne jak jasny chooy

21

Lady Loka napisał/a:

Na 3 rocznicę bycia razem oświadczyny, na 4 ślub, teraz będzie piąta za niedługo i pierwsza ślubu.
Związaliśmy się 30letnim kredytem i dwoma kotami big_smile

U nas dość podobnie.
Dokładnie w 1 rocznicę poznania - oświadczyny. Dokładnie w 4 rocznicę poznania - ślub. A do tego ta data to Walentynki smile
Mamy aż 4 koty i 1 psa.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » macie jakieś fajne miłosne historie???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024