Czy odpisywanie ma sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy odpisywanie ma sens?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Dobry123 (2022-06-09 12:57:43)

Temat: Czy odpisywanie ma sens?

Cześć Wam. Mam takie dziwne może głupie pytanie, ale Wam je zadam, bo chciałbym wiedzieć co Wy o tym myślicie.

Znamy się pół roku bla bla bla. Noi i jest taka sprawa, że jak pisze jej smsa z pytaniem jakimś to ona jak nie odpisuje to zadaje mi pytanie czemu się nie odzywam?a jak odpisuje to po paru godzinach ( a widzę, że wtedy jest między czasie na messengerze i to nie kwestia tego, że nie ma czasu, bo przez te parę godzin aktywna jest) i moje pytanie brzmi ( bo ja jej zawsze od razu odpisuje, może to błąd, ale szanuje ją) i jak ona potem napisze to jak nie będę się odzywać ( tak jak ona to często robi) to wtedy może mnie uważać za dziecko i za dziecinne zachowanie? Sama się nie odzywa ( mimo, że jest aktywna na FB) chce ją w końcu olać, ale boje się, że pomyśli iż jestem dzieckiem bo się obrażam, że po paru godzinach odpisuje. Ale kurde niech ona postawi się na moim miejscu niech poczuje się jak to jest być ignorowanym i olewanym. Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy odpisywanie ma sens?

nie rozumiem, mozesz jakos klarowniej napisac?

3

Traktuj ją dokładnie tak, jak ona Ciebie. Ona odpisuje Ci na wiadomość / sms po 4 h - Ty też. A jeśli się zdziwi i Ci zarzuci, że nie odpisujesz od razu - napisz jej "ale ty sama odpowiadasz mi po x godzinach, więc chciałem ci pokazać, jak to jest - fajnie?". Gwarantuję, że zadziała. Jeśli natomiast nie zadziała, to cóż... będziecie pisać do siebie co kilka h. I tyle. smile

4

Wyluzuj, nie daj się wciągnąć w gierki. Chcesz odpisać od razu, to odpisuj i zajmij się swoimi sprawami, bez czekania,  nie chcesz to nie odpisuj. Ważne byś nie poświęcał temu więcej swojej energii niż trzeba. Ważne jest co ty myślisz o sobie, a nie co jacyś manipulanci chcą byś myślał.

5

Ajko - Siema co znaczy Twoje ostatnie zdanie?

6

Dobry123 napisał/a:

Ale kurde niech ona postawi się na moim miejscu niech poczuje się jak to jest być ignorowanym i olewanym.

Obawiam się, że ona świetnie wie co robi. A ty nam tu makaronik na uszka nawijasz. smile Lubisz się bawić w smutnego i poszkodowanego misia.

7

Legat - To co byś zrobił na moim miejscu?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy odpisywanie ma sens?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024