edek z krainy kredek napisał/a:Nie chce mi sie studiowac...ale tak z ciekawosci czy taka fujara mechem mozesz regulowac intensywnosc i pretkosc wystrzalu ejakulatu...no czy np dla picu mozesz zestrzelic partnerke ktora np kreci sie kilka metrow od Ciebie a ty sie bawisz cyberkuska i tratata na nia z daleka???
Napisz jakie sa zalety cyberkuski a jakie wady
Dosyc ciekawy temat....tak sadze.
Aż się zaśmiałem z Twojego posta
Kilka słów o implancie. W Polsce jest to ogólnie temat tabu. Bardzo mało lekarzy wykonuje taka operacje. I bardzo mało takich operacji się robi.
Od tak implantu nie można założyć. Trzeba mieć ciężkie zaburzenia erekcji, lekarz musi Cię do niej dopuścić. Średnia wieku osób które podejmują się implantacji to 65 lat.
Seks, czucia podczas seksu, orgazm, wytrysk zostają naturalne.
Do penisa lekarz umieszcza dwa cylindry, w mosznie jest pompką, w dolnej części brzucha jest zbiornik z płynem. Nacisniecie pompki powoduje ze płyn przemieszcza się ze zbiorniczka do cylindrów i tak powstaje sztuczna erekcja. Na pompce jest dodatkowy przycisk którym spuszczam płyn.
Plusy:
Mogę mieć erekcję tak długo jak potrzebuje lub partnerką potrzebuje
Mogę mieć erekcję na zawołanie. Mogę być zestresowany, pijany, zmęczony
Mogę dostosować sztywność penisa do preferencji partnerki
Mogę mieć seks. Do tej pory to było nie możliwe
Minusy:
Nic nie zastapi naturalnego, wypełnionego krwią penisa
Nieodwracalne zmiany: Brak jakiejkolwiek naturalnej erekcji
Cena. Jest to bardzo drogi zabieg. Dobry używany samochód za to można kupić. Dodatkowo jest to urządzenie mechaniczne. Średnia żywotność około 10 lat. Będę musiał mieć jeszcze 3-4 wymiany w życiu
Czasami czuje ze mam pompkę w mosznie
Ogólnie seksu jeszcze nie uprawiałem bo zabieg miałem niedawno i czekam aż lekarz da zielone swiatlo