dlaczego tak boli - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez olaxxx2 (2022-05-08 20:32:40)

Temat: dlaczego tak boli

Poznalam chłopaka przez internet.Spotkalismy się 3 razy, potem nie odzywał się do mnie, a po 3 tygodniach znowu napisał. Padały różne miłe słowa, myślałam że wszystko idzie w dobrym kierunku.Sam z siebie pisał o tym że ma dużo pracy,ale tez sam przebakiwal o spotkaniach.Teraz nie odzywa się od ponad tygodnia. W ostatniej wiadomosci która od niego dostałam napisał że ma problemy z sercem,oczywiście było to dzień przed spotkaniem o którym sam gadał jeszcze kilka dni temu  . Śmierdzi mi to oszustwem na kilometr, bo wydaje mi się że to ściema i poznał po prostu kogoś innego. Tylko dlaczego ja tak nad tym ubolewam? Jak zapomnieć o kims takim.Mimo że powtarzam sobie że  to kłamca to cały czas o nim myślę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dlaczego tak boli
olaxxx2 napisał/a:

Poznalam chłopaka przez internet.Spotkalismy się 3 razy, potem nie odzywał się do mnie, a po 3 tygodniach znowu napisał. Padały różne miłe słowa, myślałam że wszystko idzie w dobrym kierunku.Sam z siebie pisał o tym że ma dużo pracy,ale tez sam przebakiwal o spotkaniach.Teraz nie odzywa się od ponad tygodnia. W ostatniej wiadomosci która od niego dostałam napisał że ma problemy z sercem,oczywiście było to dzień przed spotkaniem o którym sam gadał jeszcze kilka dni temu  . Śmierdzi mi to oszustwem na kilometr, bo wydaje mi się że to ściema i poznał po prostu kogoś innego. Tylko dlaczego ja tak nad tym ubolewam? Jak zapomnieć o kims takim.Mimo że powtarzam sobie że  to kłamca to cały czas o nim myślę

Człowiek taka ma naturę, że zawsze przeżywa, jeśli ktoś z niego zakpi.
Z Ciebie zakpiono, więc przeżywasz.

3

To oczywiście sama sobie powinnaś odpowiedzieć. Wg mnie bardzo, ale to bardzo potrzebujesz romantycznej, wyśnionej miłości, a tu oczekiwany książę, okazał się zajętym już oszustem.

4

Nikomu się nie uda i w nikim nie zakochuje. Kobieta z którą chciałem spędzić resztę życia odeszła bo jej nie pasowało że mamusi jej nie wielbię. Minęło 6 lat i nadal jej nienawidzę każdego j.banego dnia. Do tego stopnia mnie uraziła że już nie umiem patrzeć na kobiety pod kątem związku. I wybacz ale żadnej mi nie szkoda bo serca nie macie. Facet latami cierpi a laska po tygodniu skacze na innym. Utną prawda. Nie umiecie kochać.

5

dragon2503pl napisał/a:

Nikomu się nie uda i w nikim nie zakochuje. Kobieta z którą chciałem spędzić resztę życia odeszła bo jej nie pasowało że mamusi jej nie wielbię. Minęło 6 lat i nadal jej nienawidzę każdego j.banego dnia. Do tego stopnia mnie uraziła że już nie umiem patrzeć na kobiety pod kątem związku. I wybacz ale żadnej mi nie szkoda bo serca nie macie. Facet latami cierpi a laska po tygodniu skacze na innym. Utną prawda. Nie umiecie kochać.

Boooże, następny frustrat do kompletu. Albo któryś z istniejących pod innym nickiem. Dragon, lepiiej ci? Jedna cię rzuciła a wszystkich nienawidzisz, mądre to?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024