Czy mam odpowiedziec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam odpowiedziec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy mam odpowiedziec?

Hej. Doradźcie mi.
Mój były po tym jak się rozstaliśmy dwa miesiące temu i nie mamy kontaktu od 5 tygodni dzwoni do mnie. Rozstanie z jego strony. Ja chciałam próbować znowu. Zastanawiam się po co, jak nie chcę z nim gadać ani się widzieć juz. Za świeże to dla mnie. On się spotyka z inną, niby koleżanka.. baju baju
Pewnie chodzi o listy, bo nadal ma meldunek u mnie, lub o awizo bo paczkę sobie zamówił a mnie nie było w domu więc nie odebrałam.. z resztą co mnie ona obchodzi. Lub o mandat. Lub po prostu święta czy coś. A no i mam jeszcze kilka jego rzeczy na mieszkaniu.
Moje uczucia nadal są do niego dlatego nie chce go widzec. Za szybko.

Ma mój Whatsapp. Ale nie napisał tylko dzwonil, krótko może z 3s.

Nie odebrałam a on nawet nie napisał co chciał.

Czy mam odpowiedziec mu, oddzwonić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mam odpowiedziec?

Olej, nie dzwon. Jak wazne to napisze, jak nie ważne to nie ma co rozdrapywać ran zwłaszcza że jeszcze o nim nie zapomniałaś

3

jjbp napisał/a:

Olej, nie dzwon. Jak wazne to napisze

Dokładnie.

4

A ja bym zablokowała zanim napisze. Rzeczy możesz mu odesłać. A jak paczki zamawia na Twój adres, to już jego problem.

5

Nie blokuj, warto być ponad to. Ale olej dzwonienie, jak bedzie mial interes to niech sam napisze o co chodzi.

6

Postawiłam zignorowac to. Jakby coś chciał ważnego to by napisal. Widocznie może przez pomyłkę zadzwonil dlatego tak krótko.
Nie blokuje. Fakt jestem ponad to.
Skoro nie potrafi dać słowa wyjaśnienia o co chodziło to widocznie ma to gdzieś. 
To ja też.
Obym kiedys nie usłyszała, że przecież on dzwonił tylko ja nie odebrałam.. bo kiedyś bym to zrobiła, na nawet oddzwonila. Teraz już nie. Zmieniłam zasady tej gry.
Na swoję.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam odpowiedziec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024