Hej Jak to jest z tymi wszystkimi zelami intymnymi? Mianowicie chciałabym sobie kupić tkai własnie żel intymny. Ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Jakie polecacie? A jakich nie?
Hej Jak to jest z tymi wszystkimi zelami intymnymi? Mianowicie chciałabym sobie kupić tkai własnie żel intymny. Ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Jakie polecacie? A jakich nie?
Ale mówisz o żelu do higieny intymnej czy o żelu nawilżającym do używania w czasie seksu?
Zbieram Przegrywów jak Pokemony.
Jeśli nawilżający to be lover. Naprawdę fajny, daje bardo duże nawilżenie a ze jest na bazie wody to się nie klei
Wiśniowy durex
Nie polecam bezwonnego z rossmana, mało wydajny i sie leje.
No i super jest jeszcze libi gel, coś ala durex o ale daje o wiele lepsze odczucia. Jest to żel stymulujacy
Durex spoko, ale bardziej polecam apteczne bo dają dodatkowe korzyści w kwestii care
No i nadal nic już nie wiem Byłam wczoraj w markecie i przeglądałąm sobie poszczególne żele ale w koncu nie kupiłam. Czym sie różnią zele normalne od tych stymulujących?
No i nadal nic już nie wiem
Byłam wczoraj w markecie i przeglądałąm sobie poszczególne żele ale w koncu nie kupiłam. Czym sie różnią zele normalne od tych stymulujących?
Dopóki nie doprecyzujesz, czego szukasz, to ciężko Ci cokolwiek doradzić.
Marketowe żele są zwykle mega słabe. Najlepiej kupić na jakiejś stronie z akcesoriami erotycznymi porządny lubrykant na bazie wody.
Zele normalne nawilżają, ewentualnie dają lekkie efekty takie jak rozgrzewanie i chłodzenie (chociaż osobiście tego efektu rozgrzewającego nie lubię bo mnie piecze, ale w sumie każdy woli coś innego tak wiec mi może nie pasować ale komuś już tak) A żele stymulujące poprawiają wrażenia płynące ze stosunku. Taki durex o daje naprzemienne uczucie gorąca i zimna, jakby takie pulsowanie. Ale nie polecam za bardzo ponieważ jest niewielki (ma chyba 10 ml) a cena jest zupełnie nieadekwatna ponieważ są lepsze żele stymulujące, tyle że nie są tak rozreklamowane. O wiele lepszy jest libi gel o którym wspomniałam wcześniej. Ma większa pojemność, kosztuje mniej a przy tym zwiększa ukrwienie okolic intymnych tak wiec seks jest o wiele przyjemniejszy.
calour napisał/a:No i nadal nic już nie wiem
Byłam wczoraj w markecie i przeglądałąm sobie poszczególne żele ale w koncu nie kupiłam. Czym sie różnią zele normalne od tych stymulujących?
Marketowe żele są zwykle mega słabe. Najlepiej kupić na jakiejś stronie z akcesoriami erotycznymi porządny lubrykant na bazie wody.
My sobie kupiliśmy taki droższy, chyba się hello nazywa i nie jesteśmy z niego zadowoleni. Jest gęsty, klejący. Te zwykłe durexy nam bardziej pasują.

Lady Loka napisał/a:calour napisał/a:No i nadal nic już nie wiem
My sobie kupiliśmy taki droższy, chyba się hello nazywa i nie jesteśmy z niego zadowoleni. Jest gęsty, klejący. Te zwykłe durexy nam bardziej pasują.
Ja po durexach się cała kleiłam.
Ale jak nie używamy prezerwatyw to problem nam odpadł, więc w sumie dawno nic nie kupowaliśmy
Misinx napisał/a:Lady Loka napisał/a:Dopóki nie doprecyzujesz, czego szukasz, to ciężko Ci cokolwiek doradzić.
Ja po durexach się cała kleiłam.
Ale jak nie używamy prezerwatyw to problem nam odpadł, więc w sumie dawno nic nie kupowaliśmy
No my też nie używamy prezerwatyw, ale żelować się lubimy

Kupię go gdzieś stacjonarnie?
Libi gel z tego co wiem jest jedynie do zamówienia przez internet Chociaż pewnie są jakieś sex shopy, które mają go w ofercie ale sama w takich miejscach nie bywam to nie wiem (wole zdecydowanie zamawiać przez neta, jest to dla mnie o wiele dyskretniejsze).