Żyję z alkoholikiem cd. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Żyję z alkoholikiem cd.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Żyję z alkoholikiem cd.

Witam ponownie. Chciałam tylko da znać co u mnie. A więc, jestem konsekwentna, nie pogodziłam się z mężem i naraxie się nie zanosi. Wybrał alkohol, no cóż, coraz łatwiej przychodzi mi mówienie o tym. Zdarzają się jeszcze ciężkie dni, ale nie poddam się. Czasami zastanawiam się, nad tym, czy jakby rzeczywiście przestał pić czy jeszcze potrafiłabym z nim normalnie żyć, czy jeszcze coś by z tego było?Mam coraz więcej wątpliwości. Najgorsze ze jest to, że mieszkamy nadal razem, ale mamy bardzo duży dom i tak naprawdę są dni, że nawet się nie spotykamy.  Mam wrażenie, że on cały czas myśli, że ja mam poprostu tęgiego focha i mi przejdzie. Oj jak bardzo się myli..Wiem, że jestem współuzależniona i muszę ratować siebie i dzieci. A on,? Może jak sięgnie dna to się otrząśnie. Jak naraxie to jeszcze szuka usprawiedliwień i winnych. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żyję z alkoholikiem cd.

Powinnaś pisać w poprzednim wątku.

Tak trzymaj, konsekwencja najważniejsza.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Żyję z alkoholikiem cd.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024