D jakiegoś czasu mój partner odwiedza strony dla dorosłych,ma konta na stronach z anonsami kobiet oczywiście erotyczne nagie zdjęcia na szybki sek , odpisuje kobietom i sam je zaczepia. Co robić ??????
i po co ci taki partner?
Kocham Go i nie rozumiem czemu tak postępuje to taka mała zdrada
D jakiegoś czasu mój partner odwiedza strony dla dorosłych,ma konta na stronach z anonsami kobiet oczywiście erotyczne nagie zdjęcia na szybki sek , odpisuje kobietom i sam je zaczepia. Co robić ??????
Z nim jest wszystko ok, tylko z tobą jest coś nie halo, jeśli ty pytasz co w tej sytuacji robić.
Nie rozumiem. Może mnie Oswiecisz ????
Nie wiem o co Ci chodzi może mnie Oswiecisz ???
7 2022-01-01 21:31:07 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-01-01 21:33:46)
Nie rozumiem. Może mnie Oswiecisz ????
Facet robi to co lubi, ty się z tym nie zgadzasz i nie akceptujesz tego, jakiego oświecenia więcej chcesz? Słyszałaś coś o godności własnej, o szacunku do samej siebie? Jeśli coś ci n ie pasuje, to porozmawiaj z facetem a nie z nami. Może to nie być nic, a może być wierzchołek góry lodowej, skąd my to mamy wiedzieć? KOMUNIKACJA, mówi ci to coś?
jak pogada to bedzie robil to dalej, tylko ze bedzie sie z tym kryl.
no, ale go kocha...
Będę z Tobą szczera.
Kilka lat temu przyłapałem męża hsk założył.konto na portalu dla swingersów. Wkurzyłam się była afera, rozmowy wyjaśnienia, zectovtylko z ciekawości itd itp. Były ciche dni. Przy mnie pousuwał konto. Jeszcze pseokrotnie na spokojnie przegadalismy temat.
Kilka miesięcy temu mąż chodził ciągle z telefonem przy tyłku. Ponownie został złapany na tym razem portal seks randek. Z tym że ja już z mężem nie jestem bo przyguchal sobie kochanke.
W łóżku buło bam fajnie, nie było tabu, rozmawialiśmy i realizowaliśmy swoje potrzeby. Ale widocznie było dla niego nie dostatecznie fajnie skoro szukał wrażeń.
Sama musisz podjąć decyzję vo dalej.
Napewno nie powinnaś udawać że nic się nie stało bo przecież się stało i boli.
Ściskam Cie .
Serdecznie Co dziękuję, nie powinnam udawać że wszystko jest ok , mam kilka dowodów gdyby chciał się wyprzeć. To nie jest pierwszy raz.
11 2022-01-02 11:30:55 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-01-02 11:31:26)
Będę z Tobą szczera.
Kilka lat temu przyłapałem męża hsk założył.konto na portalu dla swingersów. Wkurzyłam się była afera, rozmowy wyjaśnienia, zectovtylko z ciekawości itd itp. Były ciche dni. Przy mnie pousuwał konto. Jeszcze pseokrotnie na spokojnie przegadalismy temat.
Kilka miesięcy temu mąż chodził ciągle z telefonem przy tyłku. Ponownie został złapany na tym razem portal seks randek. Z tym że ja już z mężem nie jestem bo przyguchal sobie kochanke..
Zero komunikacji i nadawania na wspólnych falach, krzyki i przymuszanie, co nazywasz spokojnym przegadaniem tematu. Ty byłaś bezwzględna, on był tchórzem, to musiało w końcu się rozlecieć.
Staram się zrozumieć dlaczego , czuje się gorsza od tych kobiet a nie są atrakcyjne tylko gole...czasami 20 lat starsze
Dlaczego? No jak to, dlaczego? Jest sobie takie coś… nazywane energią seksualną… która napiera… popędza człowieka… popęd seksualny… czasem rozpiera… popycha… niektórych popycha na takie portale. No, żadna filozofia, prawda? Pewnie zapytasz, czy mu nie wystarczasz? Odpowiedz brzmi NIE. Ot, co. Nad czym tu dumać?