Od 4 lat jestem w związku jednak ostatnio coś się zmieniło,ukrył przede mną wyjście na imprezę z przyjaciółkami mezatkami,gdy mu o tym powiedziałam to potwierdził ale miał milion wymówek na wyjaśnienie tej historii i żadna się nie zgadzała .Potem kolejna impreza imieninowa w jego mieszkaniu podczas mojej nieobecności i interwencja policji ,bo impreza trwała do 6 rano.Nigdy nie zabraniałam mu wychodzić ze znajomymi więc nie rozumiem czemu to ukrył.Od pewnego czasu spotyka się z jedną z nich ,bo wspólnie biegają.Telefonu pilnuje jak oka w głowie a dziś przyznał się że przyjaciółka poprosiła go by odebrał prezent na święta dla jej męża,aby ten się nie dowiedział...pod takim pretekstem przyjechała do niego,żeby go odebrać.Powiedział mi również o tym że włączyła mu w tv film o treści erotycznej i specjalnie podglosila tak aby słyszeli sąsiedzi...On nie chce żebym była zazdrosna i namawia mnie bym poznała jego przyjaciółki,bo one też chcą mnie poznać.Czy powinnam go sprawdzić tzn.telefon( będzie ciężko) lub nagrywać pod moją nieobecność?
A może w pierwszej kolejności faktycznie je poznaj?
Dokładnie. Jeżeli jest propozycja poznania to z niej skorzystaj
4 2021-12-19 11:13:44 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-19 11:18:09)
Niezbyt rozumiem , jaki jest charakter waszej znajomości? I czy na pewno On uważa że jesteście w jakimś związku?
Bo wygląda że jesteś jakąś ...na przychodne czy wychodne, a Pan prowadzi rozrywkowe zycie: ( libacje i orgie) nie przejmując się sąsiadami, a Ciebie mając za naiwną.
Powiedział mi również o tym że włączyła mu w tv film o treści erotycznej i specjalnie podglosila tak aby słyszeli sąsiedzi...On nie chce żebym była zazdrosna i namawia mnie bym poznała jego przyjaciółki,bo one też chcą mnie poznać.Czy powinnam go sprawdzić tzn.telefon( będzie ciężko) lub nagrywać pod moją nieobecność?
A po co ten film?
Równie dobrze to ona mogła krzyczeć a on sąsiadom i Tobie sprzedaje historyjkę że to był film.
Chce Tobie przedstawić przyjaciółki(jesteście razem 4 lata i nie znasz jego przyjaciółek? łał) świetnie. A czy to coś zmieni?
Zmieni? Bo ja myślę że nie.
Jesteś pewnie dobrym materiałem na żonę(chociaż 4 letni związek nie świadczy że będziesz żoną)ale on chce się bawić, co robi.
Nie wiem ile macie lat ale czy naprawdę chcesz się bawić z bawidamkiem bo te przyjaciółki nie znikną.
Na szczęście to nieudolny kłamca, wiesz na czym stoisz, decyduj.
Też myślę, że to bawidamek. Ciekawe, że nie bawi się w towarzystwie przyjaciół tylko przyjaciółek. Absolutnie nie powinnaś ich poznawać, bo i po co.
W związku trzeba mieć też swoje życie, ale bez przesady, a on zachowuje się jakby nie był w związku.
Do tego pilnuje telefonu, tzn, że ma coś do ukrycia, nawet jak nie zdradza, to przkracza granice.
Dlaczego nie mieszkacie razem?
Powiedział mi również o tym że włączyła mu w tv film o treści erotycznej i specjalnie podglosila tak aby słyszeli sąsiedzi..
Albo on jest idiotą, jeśli niepytany wymyślił taką historię, albo Ty jesteś trollem?
dobry bajer nie jest zły
"Powiedział mi również o tym że włączyła mu w tv film o treści erotycznej i specjalnie podglosila tak aby słyszeli sąsiedzi..."
Taaa skichała się, po prostu uprawiali seks i on się cyka, że jakaś sąsiadka zagada i Ci powie, ze pojechałaś, a w domu było głośno i namiętnie. Ja bym podejrzewała zdradę. A obce baby po domu nie powinny się kręcić bez wiedzy pani domu i pod jej nieobecność. Tak samo dziwna jest sytuacja, gdyby mąż wyjechał, a żona sprowadzała kolegów i trzymała to w sekrecie.