Orgazm z pochwy od stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm z pochwy od stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Smerfetka3 (2021-12-06 23:06:31)

Temat: Orgazm z pochwy od stosunku

Zakładam ten wątek, ponieważ studiuję seksuologię i chciałabym dowiedzieć się paru rzeczy na temat orgazmu z pochwy od kobiet, które taki orgazm rzeczywiście przeżywają. Dla doprecyzowania chodzi mi o kobiety, które regularnie przeżywają orgazmy z pochwy od stosunku z mężczyzną bez dodatkowej stymulacji łechtaczki w trakcie stosunku. To będzie coś w rodzaju ankiety. Mam do Was kilka pytań. Chciałabym sprawdzić czy rodzaj masturbacji wpływa na orgazm z pochwy.
Dopuszalnych jest kilka odpowiedzi.

A więc zaczynamy smile
1. Czy miałaś orgazmy z masturbacji przed rozpoczęciem współżycia?

2. Jeśli tak to w jaki sposób miałaś orgazmy w wyniku masturbacji?
a) łechtaczkowo
b) pochwowo od palców
c) pochwowo wibrator
d) pochwowo jakiś przedmiot typu dildo, ogórek

3. W jakim wieku rozpoczęłaś współżycie z mężczyzną (penetracja)?

4. Czy było to regularne współżycie, czy np raz na tydzień?

5. Czy początkowo Twój partner doprowadzał Cię do orgazmu poprzez stymulację łechtaczki?

6. Czy od kiedy zaczęłaś współżyć zaprzestałaś masturbacji lub zmieniłaś jej rodzaj? Lub kiedykolwiek w trakcie współżycia z mężczyzną lub pomiędzy relacjami/związkami z mężczyznami zmieniłaś rodzaj masturbacji lub jej całkiem zaprzestałaś? Ile miałaś wtedy lat?

7. W jakim wieku przeżyłaś swój pierwszy orgazm z pochwy od stosunku z mężczyzną bez dodatkowej stymulacji łechtaczki w trakcie?

8. Czy kiedykolwiek jakiś mężczyzna (aktualny lub były) dał Ci do zrozumienia, że orgazm od stosunku cieszy go bardziej niż orgazm z łechtaczki?

9. Czy Twoja matka ma pozytywny stosunek do seksu? Czy moglaś z nią swobodnie rozmawiać o seksie?

Jeśli ktoś się krępuje to może odpowiedzieć mi na priv.

Dziękuję za odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Orgazm z pochwy od stosunku

Z całym szacunkiem, ale patrząc na intymne pytania to najlepiej byłoby zrobić formularz, gdzie będzie cały opis badania itd.

3

Jeśli ktoś się krępuje to może odpowiedzieć mi na priv.

4

Na pewno od razu każdy poświęci czas na twoje badania...

5

Nie wierzę, że osoba studiująca seksuologię zadaje pytania, z których wyłania się nieaktualna wiedza...

6

Przepraszam, ale pierwszy raz spotykam się z określeniem: orgazm Z masturbacji oraz orgazm Z pochwy OD stosunku big_smile  A to nie jest po prostu łechtaczkowy i pochwowy? tongue big_smile Podejrzane, podejrzane, co to za ankieta big_smile

7 Ostatnio edytowany przez Smerfetka3 (2021-12-07 01:38:05)

Proponuję chętnym kobietom napisac mi na maila. Albo jak mają odwagę to tutaj. Mieć orgazm od penetracji penisem to nie jest żaden wstyd. Jakbym zapytała jak osiągnąć orgazm analny lub sutkowy to by problemu nie było ale pochwowy... . A prawda jest taka że każda kobieta chciałaby szczytować od zwykłej penetracji a każdy  mężczyzna chciałby aby jego kobieta tak szczytowała. Jest to naturalne i pierwotne.  Choć jak tego nie na to też jest dla nich fajnie. Amen

8 Ostatnio edytowany przez Gary (2021-12-07 10:03:32)

Smerfetka3 napisał/a:

Mieć orgazm od penetracji penisem to nie jest żaden wstyd.

Myślisz, że ktokolwiek tutaj wstydziłby się i dzięki twojej zachęcie ludzie zaczną pisać, bo Ty chcesz?

" d) pochwowo jakiś przedmiot typu dildo, ogórek

Ten ogórek to mnie zupełnie rozbroił smile
Koleżanka Smerfetka3 studiuje chyba amatorsko, bo te pytania .....

10

Smerfetka3 napisał/a:

Proponuję chętnym kobietom napisac mi na maila. Albo jak mają odwagę to tutaj. Mieć orgazm od penetracji penisem to nie jest żaden wstyd. Jakbym zapytała jak osiągnąć orgazm analny lub sutkowy to by problemu nie było ale pochwowy... . A prawda jest taka że każda kobieta chciałaby szczytować od zwykłej penetracji a każdy  mężczyzna chciałby aby jego kobieta tak szczytowała. Jest to naturalne i pierwotne.  Choć jak tego nie na to też jest dla nich fajnie. Amen

Słodziak z ciebie smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm z pochwy od stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024