Pozbycie się niechcianego sprzętu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Pozbycie się niechcianego sprzętu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pozbycie się niechcianego sprzętu

Hej,

jakiś czas temu miałam urodziny i dostałam prezent, z którego nie jestem zadowolona. Nie mam możliwości, by porozmawiać o tym z osobą, która mi to podarowała. Chciałabym się tej rzeczy pozbyć, tylko za bardzo nie mam pomysłu jak to zrobić. Pytałam po znajomych i raczej nikt nie jest tą rzeczą zainteresowany, a internetowo nigdy niczego nie sprzedawałam i trochę mam przed tym obawy. Istnieje może gdzieś w Warszawie coś stacjonarnego w stylu lombardu, tyle że żeby móc wziąć kasę, zostawić tą rzecz i o niej zapomnieć?

Z góry przepraszam, jeśli jest to nieodpowiedni wątek, ale ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pozbycie się niechcianego sprzętu
Tajemnicza9715 napisał/a:

Hej,

jakiś czas temu miałam urodziny i dostałam prezent, z którego nie jestem zadowolona. Nie mam możliwości, by porozmawiać o tym z osobą, która mi to podarowała. Chciałabym się tej rzeczy pozbyć, tylko za bardzo nie mam pomysłu jak to zrobić. Pytałam po znajomych i raczej nikt nie jest tą rzeczą zainteresowany, a internetowo nigdy niczego nie sprzedawałam i trochę mam przed tym obawy. Istnieje może gdzieś w Warszawie coś stacjonarnego w stylu lombardu, tyle że żeby móc wziąć kasę, zostawić tą rzecz i o niej zapomnieć?

Z góry przepraszam, jeśli jest to nieodpowiedni wątek, ale ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni.

Wystaw na OLX. Wiele rzeczy tak sprzedałam. (tylko zapoznaj się z popularnym sposobem oszustwa, który tam opisują)

3

Na OLX.

Jeśli coś jest za darmo, to przyjadą, zabiorą i jeszcze się ucieszą -- nie ma wtedy kosztu utylizacji.

4 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-10-22 00:52:19)

Zależy co to jest. Są rzeczy, które sprzedają się bez problemu. Na przykład sprzęt sportowy lub książki cieszące sie w danym momencie popularnością. Myślę, że nowa elektronika lub agd też łatwo się sprzeda.

Z niektórymi kategoriami to trzeba mieć szczęście bo nie idą. Np ubrania lub elementy wyposażenia domu (chyba, że za darmo)

Za darmo to praktycznie wszystko co wystawiłam szło natychmiast i było wielu chętnych. Nawet stara 10 letnia suszarka z popękaną, posklejaną taśmą obudową.

Lombardy oczywiście też są. Wystarczy wrzucić w google. Ale z tego nigdy nie korzystałam.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Pozbycie się niechcianego sprzętu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024