Intencje faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-08-29 20:08:40)

Temat: Intencje faceta

Hej forumowiczki i forumowicze, wiem pewnie takie tematy juz kraza po forum ale chcialabym zapytac o rade , poznalam fajnego faceta a raczej to on poznal mnie, spotkalismy sie dwa razy , nie za bardzo rozumiem jego intencji i nie bardzo umiem go rozgryźc, jest bardzo mily mowi mi czasem komplementy codziennie rano mi zyczy milego dnia, pyta co u mnie slychac zawsze zyczy dobrej nocy,piszemy o wszystkim,  potrafi nadrobic kilometrow jak sie dowie ze ide do pracy zeby tylko mnie do niej zawieźc, milo nam sie rozmawia zawsze mamy jakis temat do rozmow, zdarza sie ze "przypadkowo"

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-08-29 14:06:48)

Odp: Intencje faceta
Kolia123 napisał/a:

spotkalismy sie dwa razy , nie za bardzo rozumiem jego intencji i nie bardzo umiem go rozgrysc

a jak masz zamiar to rozgryzc, skoro to dopiero 2 spotkania?
czlowieka nawet po kilku miesiacach nie da sie dobrze poznac, a co dopiero po zobaczeniu 2 razy na oczy.

takie pisanie na dzien dobry i dobranoc- chyba kazdy pisze? najpierw wyluzuj i zobacz czy ta znajomosc chociaz 2 miesiace przetrwa

3

Nie wiem czemu urwalo mi polowe tego co napisalam w poscie, chodzi o to ze on sprawia wrażenie ze cos by chcial ale jednoczesnie ucieka, i nie wiem jak mam to traktowac czy jako kolege czy np te podwozenie nie ma jakiegos drugiego dna , dwa razy sie spotkalismy na dluzej ale widzielismy sie wiecej razy chocby dlatego ze sie odrywa od swoich obowiazkow zeby mnie zawiezc do pracy i po pracy do domu , ale gdy zasugerowalam ja spotkanie to tak jak by sie wystraszyl , mimo ze on sam rzuca rozne propozycje

4

ja od niezdecydowanych uciekam, bo szkoda tracic czasu,

ALE jesli dobrze wywnioskowalam to dopiero poczatek znajomosci, wiec mozesz dac jej jeszcze troche czasu, ale poprostu z niczym sie nie spieszyc i sie nie wkrecac, bo jeszcze moze byc tak jak u jednej z autorek w osttanim czasie tu na forum, ze ksiaze przestal sie odzywac i odpisywac na wiadomosci po 4 miesiacach.

moze ma dziewczyne, moze jest jeszcze zakochany w bylej, moze urzadza se casting i kreci z kilkoma na raz. za malo danych smile a moze sie na kims zawiodl i potrzebuje wiecej czasu.
spotykaj sie, rozmawiaj, podpytuj. z czasem zobaczysz, jak sie to rozwienie (lub nie rozwinie) i czy warto to ciagnac.

5

Twierdzi ze jest singlem reszty hmm.. jeszcze nie wiem, ale boje sie ze zaczne w nim sie zakochiwac i bedzie mi pozniej ciezko jesli okaze sie ze bawi sie mna choc zaprzeczyl temu

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024