Samotna w tłumie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna w tłumie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Samotna w tłumie

Dlaczego tak łatwo dziś być samotnym wśród innych ludzi? W domu rodzina, w pracy znajomi, miasto gęsto zaludnione. Każdy pędzi za swoim celem. Nie ogląda się na innych. Ja stanęłam z boku i patrzę... Może wypatrzę właśnie Ciebie, a Ty zwrócisz uwagę na mnie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2021-07-23 19:52:08)

Odp: Samotna w tłumie

Nie jestem i nie czuję się samotną, wystarczy, że przystanę i zagadam do człowieka; czasem nawet bez otwierania ust słyszę opowieści, wspomnienia. Coś pewnie jest w moim sposobie bycia, bo jestem słuchaczem nawet przypadkowo spotkanych, nieznanych mi, osób.
Nie jestem samotną; lubię czas, gdy jestem sama z sobą.

Czy łatwo być samotnym? Jasne, zwłaszcza wtedy, gdy stoi się z boku, patrzy i czeka. Wiem to z własnego doświadczenia. Całe szczęście, że lata temu postanowiłam zmienić swój sposób myślenia, także (a może przede wszystkim) o sobe.

Czy każdy pędzi za swoim celem? Hm... .
Lubię być wśród ludzi mających swój cel w życiu, a tych chcących żyć moim życiem starannie omijam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna w tłumie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024