Witam, chętnie poznam sympatyczną kobietę :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, chętnie poznam sympatyczną kobietę :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Witam, chętnie poznam sympatyczną kobietę :)

Cześć, mam na imię Adrian, mam 31 lat. Jestem z woj. łódzkiego. Brunet, brązowe oczy, 182 cm. Chciałbym poznać sympatyczną dziewczynę z którą mógłbym się w weekend, wolne dni wybrać na jakąś wycieczkę rowerową, gdzieś wspólnie pojechać, coś zobaczyć. Ogólnie spędzić czas jakoś inaczej, bo niestety czas mi przemyka przez palce, lata lecą a wszystko stało się rutyną dnia codziennego. Człowiek chciałby jeszcze stworzyć kochająca się rodzinę i dla niej żyć i starać się, razem tworzyć wspomnienia na lata. Brakuje mi takiej bratniej duszy z którą czułbym się dobrze. Dla której byłbym kimś ważnym. Moje marzenia bardzo dobrze przedstawia nuta (Hary(Green Team) feat.Dj Emace - Mój azyl (Produkcja Scandal Prodz.Official Video Hary - Moja Pasja). Jeśli brakuje Ci tego samego odpowiedz na tego posta, pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam, chętnie poznam sympatyczną kobietę :)

Zgodnie z punktem nr 19 regulaminu naszego forum:
- Zabronione jest umieszczanie na Forum postów o charakterze matrymonialnym.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, chętnie poznam sympatyczną kobietę :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024