Mężczyzna otoczony kobietami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mężczyzna otoczony kobietami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Mężczyzna otoczony kobietami.

Witam. Chciałabym pokrótce streścić moją historię i zadać pytanie, co zrobiłam źle. Otóż, dwa lata temu poznałam faceta - na początku zdawało się, że to on jest bardziej zaangażowany, ja akurat byłam po trudnym i burzliwym związku i myślałam tylko o moim ex, szczerze mówiąc dopiero po tym kolejnym rozstaniu przestałam o nim myśleć. No więc facet zabiegał o mnie jak szalony, przez jakieś trzy miesiące, potem, kiedy zdecydowałam się na związek, był w siódmym niebie, obiecywał nie wiadomo co. Rzecz w tym, że był z innego miasta, choć się widywaliśmy to jednak na codzień pozostawały telefony. Miał się do mnie wyprowadzić jak znajdzie pracę. Jenak, wiele rzeczy nie pasowało mi już na początku związku. jakieś dwa tygodnie po tym, kiedy zaakceptowałam go, jako swego faceta, opowiedział mi, że jako 15 latek, był związany z 32-latką i to była jego wielka miłość. Poczułam się zniesmaczona i już wtedy chciałam zerwać, ale tłumaczył mi, że to nie ważne i uległam. Jednak potem okazał się, właściwie to coraz bardziej wychodziły na światło dzienne jego poprzednie, dziwaczne związki i fantazje. Okej, było minęło, choć na 5 jego poprzednich związków, dwa były z miłości a trzy to był po prostu układ seksualny, tymczasem ja jestem od niego rok starsza i przeszłam tylko jeden, związek z miłości. Nie uznaję układów. Wszystko byłoby jednak w porządku, póki nie zaczęliśmy się do siebie zbliżać. Wtedy odkryłam, że umawia się z innymi kobietami, które nazywa ''przyjaciółkami'' i twierdzi, że nic go z nimi nie łączy poza hobby. Z tym, że widziałam go raz z jedną taką przyjaciółką w kawiarni, jak cały w skowronkach robił do niej maślane oczy i wyglądało na to, że świetnie się bawili. Do mnie nigdy nie był taki wylewny, choć przez cały czas powtarzał, że jestem jedyna i nieba by mi przychylił. Kiedy zaczęłam sprawdzać, co łączy go z tymi kobietami, zaczął te relacje przede mną ukrywać, ficjanie mówił, że jak zamieszkamy razem, będzie starał się tak z nimi spotykać, żebym nie wiedziała o tym. Stanęło na tym, że rozstaliśmy się trzykrotnie przez te kobiety, ale on zawsze wracał, przepraszał i mu ulegałam. Miarka przebrała się tej zimy, kiedy odkryłam, że utrzymuje kontakt ze wszystkimi swoimi byłymi - rozmawia z nimi online, daje prezenty, lajkuje każde ich zdjęcie na facebooku. Moich nawet nie oglądał - kiedyś, kiedy nie widzieliśy się przez tydzień, zdziwił się, że ufarbowałam włosy - a zdjęcie w tych włosach wstawiłam na facebook 4 dni wcześniej. Tymczasem pod zdjęciami jego byłych znalazłam określenia ''ale laska'', ''ogień'', ''zjawiskowa'' itp. Napisałam do jednej z nich, że sobie nie życzę takiego kontaktu, bo sprawy z przeszłości należy zamykać. Odpowiedziała mi w niemiły sposób, z nim się wtedy rozstałam, ale wrócił. Okazało się, że się pokłócili. Obiecał, że zerwie kontakt ze wszystkimi ex, ale niedawno odkryłam, że pisał z nimi cały czas, tylko zablokował mnie na facebooku, żebym nie widziała a mi powiedział, że usunął konto. a ta dziewczyna to jego pierwsza wielka miłość i on kontaktu nie zerwie. Dotarłam do jej męża i opowiedziałam mu o wszystkim a wtedy mój facet zablokował mój numer i wszystkie portale, uprzednio wymyślając mi soczyście od wariatek (dodam, że zawsze kiedy się denerwował tracił kontrolę i ostro przeklinał). I teraz, czy to jego wina, czy ja już miałam paranoję? Nie jest miłością mojego życia i nawet nie to specjalnie nie zabolało, ale jestem ciekawa waszej opinii. Dodam, że jego znajomi na portalach społecznościowych to w 80% kobiety.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyzna otoczony kobietami.

To było kompletnie bez klasy, że napisałaś do tamtej kobiety, bo to nie ona ma wobec ciebie zobowiązanie uczciwości, tylko twój partner.

3

Domella napisał/a:

Witam. Chciałabym pokrótce streścić moją historię i zadać pytanie, co zrobiłam źle. Otóż, dwa lata temu poznałam faceta - na początku zdawało się, że to on jest bardziej zaangażowany, ja akurat byłam po trudnym i burzliwym związku i myślałam tylko o moim ex, szczerze mówiąc dopiero po tym kolejnym rozstaniu przestałam o nim myśleć. No więc facet zabiegał o mnie jak szalony, przez jakieś trzy miesiące, potem, kiedy zdecydowałam się na związek, był w siódmym niebie, obiecywał nie wiadomo co. Rzecz w tym, że był z innego miasta, choć się widywaliśmy to jednak na codzień pozostawały telefony. Miał się do mnie wyprowadzić jak znajdzie pracę. Jenak, wiele rzeczy nie pasowało mi już na początku związku. jakieś dwa tygodnie po tym, kiedy zaakceptowałam go, jako swego faceta, opowiedział mi, że jako 15 latek, był związany z 32-latką i to była jego wielka miłość. Poczułam się zniesmaczona i już wtedy chciałam zerwać, ale tłumaczył mi, że to nie ważne i uległam. Jednak potem okazał się, właściwie to coraz bardziej wychodziły na światło dzienne jego poprzednie, dziwaczne związki i fantazje. Okej, było minęło, choć na 5 jego poprzednich związków, dwa były z miłości a trzy to był po prostu układ seksualny, tymczasem ja jestem od niego rok starsza i przeszłam tylko jeden, związek z miłości. Nie uznaję układów. Wszystko byłoby jednak w porządku, póki nie zaczęliśmy się do siebie zbliżać. Wtedy odkryłam, że umawia się z innymi kobietami, które nazywa ''przyjaciółkami'' i twierdzi, że nic go z nimi nie łączy poza hobby. Z tym, że widziałam go raz z jedną taką przyjaciółką w kawiarni, jak cały w skowronkach robił do niej maślane oczy i wyglądało na to, że świetnie się bawili. Do mnie nigdy nie był taki wylewny, choć przez cały czas powtarzał, że jestem jedyna i nieba by mi przychylił. Kiedy zaczęłam sprawdzać, co łączy go z tymi kobietami, zaczął te relacje przede mną ukrywać, ficjanie mówił, że jak zamieszkamy razem, będzie starał się tak z nimi spotykać, żebym nie wiedziała o tym. Stanęło na tym, że rozstaliśmy się trzykrotnie przez te kobiety, ale on zawsze wracał, przepraszał i mu ulegałam. Miarka przebrała się tej zimy, kiedy odkryłam, że utrzymuje kontakt ze wszystkimi swoimi byłymi - rozmawia z nimi online, daje prezenty, lajkuje każde ich zdjęcie na facebooku. Moich nawet nie oglądał - kiedyś, kiedy nie widzieliśy się przez tydzień, zdziwił się, że ufarbowałam włosy - a zdjęcie w tych włosach wstawiłam na facebook 4 dni wcześniej. Tymczasem pod zdjęciami jego byłych znalazłam określenia ''ale laska'', ''ogień'', ''zjawiskowa'' itp. Napisałam do jednej z nich, że sobie nie życzę takiego kontaktu, bo sprawy z przeszłości należy zamykać. Odpowiedziała mi w niemiły sposób, z nim się wtedy rozstałam, ale wrócił. Okazało się, że się pokłócili. Obiecał, że zerwie kontakt ze wszystkimi ex, ale niedawno odkryłam, że pisał z nimi cały czas, tylko zablokował mnie na facebooku, żebym nie widziała a mi powiedział, że usunął konto. a ta dziewczyna to jego pierwsza wielka miłość i on kontaktu nie zerwie. Dotarłam do jej męża i opowiedziałam mu o wszystkim a wtedy mój facet zablokował mój numer i wszystkie portale, uprzednio wymyślając mi soczyście od wariatek (dodam, że zawsze kiedy się denerwował tracił kontrolę i ostro przeklinał). I teraz, czy to jego wina, czy ja już miałam paranoję? Nie jest miłością mojego życia i nawet nie to specjalnie nie zabolało, ale jestem ciekawa waszej opinii. Dodam, że jego znajomi na portalach społecznościowych to w 80% kobiety.

Nie wiem, czy można zrobić więcej glupot niż ty narobiłaś. Ten związek to jakaś zabawa w policjantów i złodziei? Przecież ty go zwyczajnie szpiegujesz jak zawodowy szpicel.

Po co ci taki związek? Czujesz się szczęśliwa?

4

Z daleka trzymaj się od takiego lowelasa. Co Wy ludzie jej piszecie, wpędzacie dziewczynę w poczucie winy? Pisała czy nie, to już najmniej ważne. Lowelas który nie szanuje jej, spotyka się z innymi babami, utrzymuje kontakty internetowe, i jeszcze robi dziewczynie nadzieję? Autorko postu, o ile nie jesteś trollem. Wiej od tego typa, tacy są najgorsi. On ma to we krwi, flirciarz który poświęca mnóstwo czasu i energii dla innych bab, nie może byc dojrzałym dobrym partnerem. Czy ty nie czujesz upokorzenia? Gdzie masz swoją godność osobistą aby godzić się na taki układ, bo związkiem tego nawet nazwać nie można. Co z tego że gada ci różne rzeczy, wyznania miłosne itd skoro nie potrafi zdystansować się do innych kobiet? Ja nie mogłabym być z kims takim, a już napewno zaufać mu. 80% bab w znajomych, to już świadczy o tym że poprostu jest kobieciarzem, i tyle w tym temacie. Nawet jeśli nie zdradza, to mimo wszystko nie wyobrażam sobie aby mój facet umawiał się z innymi babami na kawki i nie wiadomo co jeszcze. Poważny normalny facet skupia się tylko na swojej kobiecie i swoim życiu, a nie na exach, przyjacioleczkach i innych niewiastach. Daj spokoj kobieto! Nie uważasz że zasługujesz na kogoś kto będzie dla ciebie w 100% oddany, zakochany itd?

5

Wy kompletnie do siebie nie pasujecie.
On jest otwarty na znajomości, kocha wszystkie kobiety i ma ich dosyć szerokie w znajomych. Do tego wolnościowiec, który będzie okłamywał i oszukiwał, żebyś była szczęśliwa w jego mniemaniu, ale ze swojego trybu życia nie zrezygnuje.
I Ty Domella - chcesz mieć mężczyznę na wyłączność.
No to Twojego partnera nie da się mieć na wyłączność. On jest szczęśliwy, gdy kobiety się nim dzielą.

Doszedł do wniosku, że aby zachować swoje szczęście i Twoje szczęście musi Cię okłamywać i oszukiwać. Ukrywać dosyć ważną część swojego życia przed Tobą.
Po prostu unieszczęśliwiacie się nawzajem.

6

No, dziewczyno, jakbys nam mogla powiedziec, co ci sie podoba w byciu z babiarzem, to chetnie posluchamy big_smile.

7

Gdyby do mnie jakaś obca babka napisała że jej facet ma nie lajkowac moich zdjęć, to tez odpisałabym niemiło. Albo co to za pomysł pisać do męża jakiejś kobiety? Co z Tobą, że takie rzeczy robisz?

Co nie zmienia faktu, że Twój ex to babiarz.

8

Tego typu osobowośc chłopaka trzeba albo akceptować albo szybko zakończyć znajomość. On się nigdy nie zmieni a Ty się będziesz coraz bardziej denerwować. Nie pasujecie do siebie, a Ty o tym wiesz, tylko boisz się przeprowadzić zdecydowaną akcję.

Nigdy nie szpiegowałam swojego żadnego chłopaka, ale w pewnych momentach można być zazdrosnym. W końcu po to się z kimś jest, żeby nie oglądał się za innymi "fajnymi laskami". To chyba nie jest dla nikogo zrównoważonego relacja.

9

To chore, żeby utrzymywać takie kontakty z byłymi, jeszcze bardziej to, że blokuje Cię i mówi, że usunął konto, żebyś tego nie widziała. Chyba nie traktował Cię poważnie.

10

Kompletnie do siebie nie pasujecie.
O czym tu jeszcze pisać? 2 różne światy.

11

Dziękuję za odpowiedzi. Problem rozwiązał się sam, bo jak na razie nie wraca. Tkwiłam w tym związku właśnie przez te jego rozdzierające serce wyznania i, dlatego że kiedyś próbował popełnić samobójstwo po odejściu dziewczyny a opowiadał, że jest w depresji, czekałam pół roku aż mu przejdzie... Ale podejrzewam, że wcale tej depresji nie miał, bo był w tym czasie trzy razy na imprezie u kuzynki. Ogólnie ja nie byłam jakoś zaangażowana, to on po każdej kłótni przychodził i skamlał o wybaczenie. Wybaczałam, bo mam miękkie serce. Myślę, że jego stosunek do kobiet może wynikać z tego, że po rozwodzie rodziców został przez nich oboje porzucony i musiał radzić sobie sam.

Ja go nie szpiegowałam, bo nie jestem generalnie osobą zazdrosną, akurat to, żeby napisać do tych ludzi radziły mi kobiety z mojej rodziny, trzy osoby powyżej 40-stki. Uznała, że mają rację i w sumie nie żałuję tego rozstania.

12

Witam znowu. Minął miesiąc od kiedy mnie zablokował. Myślałam, że mam już to za sobą, ale właśnie wczoraj odezwał się, że kocha, przeprasza (u niego rzadkość!) i chce być ze nną. Rozmawiałam z nim ''na ostro'', że po co mu ja, skoro była do niego przyleciała (bo tak się stało dwa tygodnie temu) i, że to nie ma sensu. On na to powiedział że go nie obchodzi moje zdanie, że i tak będziemy razem, bo za kilka dni przyjedzie do mojego miasta i będzie stał pod moim blokiem aż wyjdę. Trochę się przestraszyłam, pisałam z nim do północy, tłumaczyłam a on nadal swoje, że kocha i i tak będzie ze mną. Na ostatnią wiadomość mu nie odpisałam a dzisiaj rano zobaczyłam, że znów mnie zablokował. O co może chodzić?

13

To niech najpierw przyjedzie i stoi przed tym blokiem.
Jak przetrzyma 1 burzę to napisz.

14

Domella napisał/a:

Witam znowu. Minął miesiąc od kiedy mnie zablokował. Myślałam, że mam już to za sobą, ale właśnie wczoraj odezwał się, że kocha, przeprasza (u niego rzadkość!) i chce być ze nną. Rozmawiałam z nim ''na ostro'', że po co mu ja, skoro była do niego przyleciała (bo tak się stało dwa tygodnie temu) i, że to nie ma sensu. On na to powiedział że go nie obchodzi moje zdanie, że i tak będziemy razem, bo za kilka dni przyjedzie do mojego miasta i będzie stał pod moim blokiem aż wyjdę. Trochę się przestraszyłam, pisałam z nim do północy, tłumaczyłam a on nadal swoje, że kocha i i tak będzie ze mną. Na ostatnią wiadomość mu nie odpisałam a dzisiaj rano zobaczyłam, że znów mnie zablokował. O co może chodzić?

Wczoraj czyli w sobotę? Pewnie był pijany. smile

15

Sama zauważyłaś , że facet lubi się otaczać kobietami i utrzymuje kontakt z bylymi. Dołączyłas wlasnie do ich licznego grona więc próbuje podbijac. Będziesz dla niego po prostu kolejna" koleżanka"i tyle..
Zdecydowanie ma nierówno pod sufitem i chyba szkoda czasu ba takie cos.

16

Przed chwilą przysłał mi zdjęcie mojego bloku i napisał, że będzie czekać aż wyjdę... czy powinnam z nim porozmawiać, czy raczrj uciąć i nie wychodzić? Martwię się, że zmieni się w stalkera...

17

Jak boisz się że ma zadatki na stalkera to uciąć i to ostro, nie reagować, ignorować, poblokowac, nie dawać żadnej atencji.

18 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-08-04 13:24:48)

Domella napisał/a:

Przed chwilą przysłał mi zdjęcie mojego bloku i napisał, że będzie czekać aż wyjdę... czy powinnam z nim porozmawiać, czy raczrj uciąć i nie wychodzić? Martwię się, że zmieni się w stalkera...

Dlaczego go nie zablokowałaś?
To najlepszy sposób na ucięcie niechcianego kontaktu.

Odpisz mu, że prędzej niż Ty wyjdziesz, to przyjedzie do niego policja w następstwie Twojego zgłoszenia o nękanie, a potem go zablokuj.
Zobaczysz jak szybko porzuci myśl o czekaniu aż wyjdziesz.

19

Domella napisał/a:

Dotarłam do jej męża i opowiedziałam mu o wszystkim

... i co przez to uzyskałaś?

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mężczyzna otoczony kobietami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024