Wszędzie próbowałam z tym tematem i nic więc spróbuje tu. A więc tak: mam problem z kuzynem który się we mnie zakochał. Było to tak że podczas gry w prawda czy wyzwanie wziął prawdę i wylosował pytanie: w kim jesteś zakochany, kogo kochasz , coś w tym stylu. ( ja nie grałam w tą grę tylko stałam za ścianą więc dokładnie słyszałam) I mój kuzyn powiedział moje imię. I ja w szoku ale pomyślałam że to może jego jakaś koleżanka czy coś takiego więc było ok. Później jak on pojechał z tego rodzinnego spotkania, to moja kuzynka mi to powiedziała ale ja o wszystkim słyszałam sama więc teraz jestem pewna że nikt nie wiedział że ja tam byłam. I ona później się go pytała( jak jeszcze był) że nie zna innej osoby o tym samym imieniu co ja. Później napisała moja kuzynka do niego czy to prawda ze mnie kocha i on powiedzial że tak, jak najbardziej. Ja się załamałam. I on wczoraj napisał na yt że mnie kocha ale nie odważy mi się tego powiedzieć. I on pisze do mnie codziennie, patrzy ciągle na mnie i chce się spotykać. I jeszcze w grze The Sims 4 stworzył nas razem i mamy dzieci. To prawdziwa historia i naprawdę nie wiem co robić. Wiem że to kazirodztwo bo to syn siostry mojej mamy. Jestem pewna że jest we mnie zakochany i chce być ze mną. Proszę pomóżcie! Co mam zrobić? Może go odkochać?
1 2021-05-26 11:57:04 Ostatnio edytowany przez Problematyczka (2021-05-26 11:58:03)
Temat: Problem z kuzynem
Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z kuzynem
Przykro mi, ale rejestracja na naszym forum możliwa jest wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników.