Zakochałem się w koleżance z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zakochałem się w koleżance z pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Zakochałem się w koleżance z pracy

Cześć,

Mam problem, pewnie jak wielu wcześniej. Otóż w pracy jest pewna koleżanka, ścisły współpracownik. Zajmuje się tym samym co ja, nawet jak zaczynała pracę to ją szkoliłem.

Świetnie mi się z nią gada, wydaje mi się również, że jej też dobrze się ze mną gada. Jesteśmy dla siebie mili, żartujemy typu: "ale za tobą tęskniłam przez weekend", "co ja bez ciebie zrobię". Utrzymujemy również kontakt poza pracą, ale tylko na instagramie. Rozmowę przeważnie wyglądają na wymianie paru wiadomości i potem urwaniu. Potem za jakiś czas wznowienie. Jest bardzo atrakcyjna kobietą, według mnie nawet poza moją ligą.

Mój problem polega na tym, że chyba się w niej zauroczyłem. Początkowo bardzo się pilnowałem się by nawet nie pomyśleć o tym, czy zbliżyć się do takiego pomysłu. Wiadomo to praca, nie miejsce na takie rzeczy. Dużo o niej opowiadałem poza pracą, co się dzieje itp. Jednak to nie wyjątek o kolejnej koleżance też opowiadałem i z nią nie ma w ogóle takiego problemu.

Wszystko zaczęło się gdy dowiedziałem się, że zacząłem chodzić na randki z innym chłopakiem. Ewidentnie poczułem się wtedy zazdrosny. Już wcześniej zastanawiałem się trochę czy jej się podobam, ale nie byłem do końca pewien. Mieliśmy kiedyś spotkać się po pracy i chciałem wtedy zobaczyć czy coś z tego wyjdzie. Raz ja zaproponowałem kino jak się otworzą, a później ona powiedziała mimo chodem, że musimy iść na obiad jak będzie cieplej.

Teraz nie wiem co robić, ostatnio bardzo dużo o niej myśleć. Zdecydowanie za dużo. Co poradzić?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zakochałem się w koleżance z pracy

Umówić się konkretnie na spotkanie poza pracą?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zakochałem się w koleżance z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024