Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja

Hej
Stoję przed podjęciem ważnej decyzji. Moje życie zawodowe niestety było niestabilne. Chciałam dużo próbować i doświadczać, zmieniłam kilka razy pracę. W tym czasie zostałam jeszcze 2 razy młodą mamą, co wiązało się również z przerwami w życiu zawodowym. W tej chwili mam 25 lat i musze zbudować swoją ścieżkę zawodową od nowa. Jestem gotową na powrót i chcę tym razem zatrzymać się gdzieś na dłużej.
Nie ukrywam że myśląc o pracy liczę na to, żeby przy okazji wyrwać się z domu, zmienić środowisko (mieszkamy na wsi), miec jakis kontakt z ludźmi, którego bardzo mi brakowało w czasie macierzyńskiego. Jednak nie jest to proste do osiągnięcia. Oferty pracy które by mi to umożliwiły są w dużej odległości ode mnie, wszędzie musiałabym dojezdzac. Wkrótce idę na rozmowę kwalifikacyjną do wymarzonej pracy ale na pewno ciężkiej do pogodzenia z życiem rodzinnym...
Z kolei mój dobry znajomy zaproponował mi prace jako opiekun klienta tzn jakby praca na infolini. Praca w dobrej firmie w którym jest on współwłaścicielem zarobki bardzo dobre, szkolenia itp. Jedyny minus i dla mnie znaczący ze jest to praca która musiałabym wykonywać w domu. Wiąże się to z tym, że dalej byłabym zamknięta w domu.. praca w domu, życie w domu.. jakos słabo to widzę..
Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja

ile  lat mają Twoje dzieci? i w jakim charakterze byłaby ta ulubiona praca?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024