Hej
Stoję przed podjęciem ważnej decyzji. Moje życie zawodowe niestety było niestabilne. Chciałam dużo próbować i doświadczać, zmieniłam kilka razy pracę. W tym czasie zostałam jeszcze 2 razy młodą mamą, co wiązało się również z przerwami w życiu zawodowym. W tej chwili mam 25 lat i musze zbudować swoją ścieżkę zawodową od nowa. Jestem gotową na powrót i chcę tym razem zatrzymać się gdzieś na dłużej.
Nie ukrywam że myśląc o pracy liczę na to, żeby przy okazji wyrwać się z domu, zmienić środowisko (mieszkamy na wsi), miec jakis kontakt z ludźmi, którego bardzo mi brakowało w czasie macierzyńskiego. Jednak nie jest to proste do osiągnięcia. Oferty pracy które by mi to umożliwiły są w dużej odległości ode mnie, wszędzie musiałabym dojezdzac. Wkrótce idę na rozmowę kwalifikacyjną do wymarzonej pracy ale na pewno ciężkiej do pogodzenia z życiem rodzinnym...
Z kolei mój dobry znajomy zaproponował mi prace jako opiekun klienta tzn jakby praca na infolini. Praca w dobrej firmie w którym jest on współwłaścicielem zarobki bardzo dobre, szkolenia itp. Jedyny minus i dla mnie znaczący ze jest to praca która musiałabym wykonywać w domu. Wiąże się to z tym, że dalej byłabym zamknięta w domu.. praca w domu, życie w domu.. jakos słabo to widzę..
Co myślicie?
Temat: Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja
Zobacz podobne tematy :
Odp: Jaką ofertę pracy wybrać? Marzenia czy stabilizacja
ile lat mają Twoje dzieci? i w jakim charakterze byłaby ta ulubiona praca?