Witam.Z partnerem mamy po piecdziesiat pare lat,to co nas dziwi to to ze ja o kazdej porze ,bez wzgledu na sytuacje jestem mokra , śliska,''jak w masło''czasem za luzna.Jestem w czasie menopauzy,mam uderzenia goraca.Co dziwniejsze kochamy sie analnie i tam tez jest mokro.Wiem ze w tym wieku panie nie maja ochoty na seks z powodu suchosci w pochwiei niezbedne sa zele.Czy seks analny w tym wieku moze szkodzic w jakis sposob na zdrowie.?Moj partner tak uwielbia,ja nie koniecznie.
Bardzo prosze o opinie na ten temat,dziekuje.
Chociaż nie mam jeszcze 50+ ale jest to normalna sprawa ze jesteś często "mokra wewnątrz". Niektóre kobiety tak mają. Ścianki pochwy u wielu kobiet wydzielają śluz podobnie jak nasza skóra pot. Śluz ten nadaje pochwie śliskość o której piszesz. Pewnie wiesz ze ilość i gęstość tego śluzu zmienia się w zależności od cyklu. W czasie menopauzy taki stan bardzo często występuje i z wiekiem zanika powodując suchość. Ciesz się więc ze masz taką a nie inną przypadłość. Na temat seksu analnego nie wypowiadam się, ponieważ nie gustuję w tego rodzaju przyjemnościach choć skoro partnerzy akceptują to, to dlaczego nie. ![]()
3 2021-04-16 02:25:51 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-04-16 02:26:14)
mozesz miec tez zapalenie wywolane infekcja wirusowa/bakteryjna. wtedy dostalabys czopki i powinno wrocic do normy.
moze warto wybrac sie do ginekologa? rozwialby watpliwosci
Nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Cieszę, się, że w tym wieku możesz jeszcze jeszcze funkcjonować jak młoda dziewczyna. Że masz przyjemność z seksu.
Jeśli nie przepadasz za analem to powiedz partnerowi. W końcu oboje powinniście mieć przyjemność.
5 2021-04-18 10:04:04 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-18 10:04:52)
wątpię że ten post napisała kobieta 50 + ![]()
Ale tak, młody człowieku, to sell story producentów żeli że kobiety w pewnym wieku potrzebują ich koniecznie.
Ale Ty poszukaj rówieśniczki raczej
nawet jak bez żelu się nie obejdzie ![]()