Jestem żonaty, a czasem myślę o byłej.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem żonaty, a czasem myślę o byłej..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Jestem żonaty, a czasem myślę o byłej..

Witam.
Tak jak w tytule. Kocham swoją żonę jednak mam ogromny sentyment do swojej byłej dziewczyny, mimo, że nie rozmawialiśmy ze sobą od pięciu lat.. Rozstanie z byłą wynikło tylko z tego powodu, że wtedy żadne z nas nie chciało wyjeżdżać z rodzinnych miast, żeby razem, we dwójkę gdzieś się ulokować (dzieliło nas 400km). No ale mieliśmy wtedy po 23 lata, więc był to raczej efekt braku odpowiedzialności.

Ten sentyment wkurza mnie, czuję taką frustrację i niemoc, bo wiem, że nie mogę do niej napisać, chociaż ciekawi mnie co u niej, czy jest szczęśliwa, ale to jest niebezpieczny manewr.

Mam tak czasami, nie jest to częste, ale jednak mnie dopada. Powiedzmy raz w miesiącu na parę godzin. Zazwyczaj sport pomaga, zapominam o niej do następnego czasu.

Czy to wszystko robi ze mnie złego męża? Jak omijać takie myślenie? Czuje się z tym źle..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem żonaty, a czasem myślę o byłej..
devon napisał/a:

Witam.
Tak jak w tytule. Kocham swoją żonę jednak mam ogromny sentyment do swojej byłej dziewczyny, mimo, że nie rozmawialiśmy ze sobą od pięciu lat.. Rozstanie z byłą wynikło tylko z tego powodu, że wtedy żadne z nas nie chciało wyjeżdżać z rodzinnych miast, żeby razem, we dwójkę gdzieś się ulokować (dzieliło nas 400km). No ale mieliśmy wtedy po 23 lata, więc był to raczej efekt braku odpowiedzialności.

Ten sentyment wkurza mnie, czuję taką frustrację i niemoc, bo wiem, że nie mogę do niej napisać, chociaż ciekawi mnie co u niej, czy jest szczęśliwa, ale to jest niebezpieczny manewr.

Mam tak czasami, nie jest to częste, ale jednak mnie dopada. Powiedzmy raz w miesiącu na parę godzin. Zazwyczaj sport pomaga, zapominam o niej do następnego czasu.

Czy to wszystko robi ze mnie złego męża? Jak omijać takie myślenie? Czuje się z tym źle..

Taki sentyment jest naturalnym uczuciem, calkowicie normalnym. Jezeli Cie to nie pochlania i potrafisz to wywalic z glowy, to dla mnie nie dzieje sie nic zlego. Nie karm tego, nie pisz do niej, nie kontaktuj sie, bedzie latwiej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem żonaty, a czasem myślę o byłej..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024