Lęk przed zajściem w ciążę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Lęk przed zajściem w ciążę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Lęk przed zajściem w ciążę

Prawdopodobnie panikuję ale staram się dowiedzieć czy są mam jakieś szanse na zajście w ciążę. Robiłam swojemu partnerowi  dobrze ustami a on w nich doszedł, po około 3 minutach przyszła kolej na mnie (przed tym dokładnie oboje umyliśmy ręce, a ja twarz, ale zapomniałam przepłukać ust) a on użył mojej śliny i dotykał moich narządów płciowych. Pragnę jeszcze wspomnieć że miałam w tym czasie dni płodne a do okresu zostalo około 2/3 tygodnie. Czy jest możliwość że przeniósł do mojej pochwy plemniki? Z góry przepraszam za takie pytanie ale ciągle jestem zestresowana.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lęk przed zajściem w ciążę
julita wawrzyniak napisał/a:

Prawdopodobnie panikuję ale staram się dowiedzieć czy są mam jakieś szanse na zajście w ciążę. Robiłam swojemu partnerowi  dobrze ustami a on w nich doszedł, po około 3 minutach przyszła kolej na mnie (przed tym dokładnie oboje umyliśmy ręce, a ja twarz, ale zapomniałam przepłukać ust) a on użył mojej śliny i dotykał moich narządów płciowych. Pragnę jeszcze wspomnieć że miałam w tym czasie dni płodne a do okresu zostalo około 2/3 tygodnie. Czy jest możliwość że przeniósł do mojej pochwy plemniki? Z góry przepraszam za takie pytanie ale ciągle jestem zestresowana.

Nie jest możliwe.
Plemniki to nie ninja.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Lęk przed zajściem w ciążę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024