Czy jest tutaj dziewczyna która tak jak ja chciała by poznać kogoś do wymiany zdań ?:) fajnie by było porozmawiać z kimś w swoim wieku
2 2021-01-19 12:23:24 Ostatnio edytowany przez CzekoladowaBlondynka22 (2021-01-19 16:59:58)
Hej jestem Weronika,i z wielka chęcią bym z Tobą popisała,mam 22 lata,myślę że miałybyśmy wspólne tematy.Pozdrawiam
CzekoladowaBlondynka22 napisał/a:Hej jestem Weronika,i z wielka chęcią bym z Tobą popisała,mam 22 lata,myślę że miałybyśmy wspólne tematy.Pozdrawiam
CzekoladowaBlondynka22 napisał/a:Hejka,niestety nie jestem z Warszawy,i też nie mam powyżej 50 lat,ale bardzo chciałabym z kimś czasem popisać o różnych tematach
Trochę się pogubiłam...
chodzi o to że szukam osoby z którą mogłabym o wszystkim popisać,ale żeby były większe szansę żeby ktoś chciał ze mną popisać.Przepraszam jeśli w ten sposób spamie.
Hej jestem Weronika,i z wielka chęcią bym z Tobą popisała,mam 22 lata,myślę że miałybyśmy wspólne tematy.Pozdrawiam
Hejka,niestety nie jestem z Warszawy,i też nie mam powyżej 50 lat,ale bardzo chciałabym z kimś czasem popisać o różnych tematach
Trochę się pogubiłam...