Związek i romans zakończony jednocześnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Związek i romans zakończony jednocześnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

1

Temat: Związek i romans zakończony jednocześnie

Witam to mój pierwszy post na tego typu forach także prosiłbym o wyrozumienie smile do rzeczy....

Mam 27l Wszedłem w "romans" z byłą koleżanką(22l) mojej dziewczyny(akt już byłej) bardzo ładna ale zarazem skryta dziewczyna trudno nawiązująca kontakty(typ samotnika) na początku miała opory że to nie wypada robić tak jej byłej koleżance(wyrzuty sumienia) ale jednak z czasem zaczęła się bardziej przekonywać do tej znajomości jednak co jakiś czas miała "chwile przemyśleń" i przestawała się odzywać na parę dni, po czym wszystko wracało do normy i dalej brnęliśmy w tą relacje chodź ona co jakiś czas powtarzała że przyjdzie taki czas co nie wytrzyma i zamknie ten "romans" bo nie będzie chciała się mną dzielić... spotykaliśmy się u niej po nocach i okazywanie jak dobrze nam w tej relacji wspólne noce przytulaski buzi buzi sex oralny : 1 max 2 razy w tygodniu a tak to była znajomość przez messengera raz ja pisałem pierwszy raz ona potrafiliśmy "przegadać" cały dzień o wszystkim i niczym jednocześnie ...... aż nadszedł taki moment że postanowiłem zerwać z dziewczyną gdyż od bardzo dawna nie układało nam się a w między czasie "romans" przestał istnieć gdyż ona postanowiła to zakończyć bo zaczęło jej zależeć i nie mogła znieść tego że jestem z inną dziewczyną po poinformowaniu jej że jestem wolny i nie musimy się śpieszyć ze związkiem tylko utrzymać relacje na podobnym poziomie nie zrobiło na niej wrażenia i zdania nie zmieniła

Bardzo zależy mi na tej dziewczynie z "romansu" zauroczyłem się i popełniłem wielki błąd dając jej do zrozumienia jak bardzo jest dla mnie ważna(brakuje mi jej i tęsknie za nią itp) spotkałem się z nią 2 razy po czym uświadomiła mnie że zależy jej i to dla niej nie jest łatwe ale ona podjęła decyzje i jej nie zmieni i po paru dniach rozmowy na messengerze dotarło do mnie że ona chce to skończyć i przestałem się do niej odzywać i tak to już trwa prawie 2tyg a ona też się nie odzywa

i tutaj proszę o radę co mam zrobić ?? dać jej spokój i więcej się nie odzywać wiedząc że nic z tego nie będzie czy odezwać się do niej jak tak to kiedy ? za niedługo ma urodziny ale pisząc do niej z życzeniami tylko to nie najlepszy pomysł według mnie, znając ją i jej upór więcej się do mnie nie odezwie pierwsza hmm

POMOCY smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek i romans zakończony jednocześnie

Ja to tam takie sytuacje postrzegam zero jedynkowo: zdradziłeś z nią swoją kobietę więc na zaufanie nie zasługujesz bo nie przywiązujesz wagi do złożonych obietnic które składa się wchodząc w związek więc i ją pewnie zdradzisz. Taka prosta logika.  W swojej kobiecie też kiedyś byłeś "zauroczony" i co? I nic.  A budowanie szczęścia na czyimś nieszczęściu? Jak kto lubi, ale ja nie wierzę. Mądrze dziewczyna robi nie chcąc Cię.

3

Zostaw tą dziewczynę w spokoju. Za jakiś czas skończyłaby jak Twoja ex partnerka.
A Ty zastanów się nad tym, ile razy chcesz powtarzać historię z zauroczeniem. Chyba, że masz się za Casanovę, i nie masz potrzeby budowania trwałych relacji.

4

Również bym Ci nie zaufała i ucięła relacje zanim się rozwinie. Nie chciałabym się znaleźć za jakiś czas w takiej samej sytuacji jak Twoja hmm najświeższa ex (? w sumie obie sa ex, ex-dziewczyna, ex-kochanka). Jak się nie układa to się rozmawia i wyciąga wnioski. A nie wchodzi w nową relacje jakby tamta stara nie istniała. Zdradzałeś z nią swoją obecną dziewczynę. Powinieneś najpierw zakończyć jedno a później zacząć drugie, Ty zrobiłeś inaczej.

5

adela 07 napisał/a:

Zostaw tą dziewczynę w spokoju. Za jakiś czas skończyłaby jak Twoja ex partnerka.
A Ty zastanów się nad tym, ile razy chcesz powtarzać historię z zauroczeniem. Chyba, że masz się za Casanovę, i nie masz potrzeby budowania trwałych relacji.

Jakbym napisał do niej to na pewno byśmy pogadali ale już nie na takim luzie i ochotą tylko "rozmowa na siłę" a tego nie chce..... Zależy mi na niej bardzo i na początku pieskowałem prosiłem mówiłem jak mi zależy itp... znamy się 5lat ale kontakt nawet nie cały rok ciągłego kontaktu łącznie

A mam do niej taką słabość że nie pozwoliłbym sobie żeby co kolwiek odwalać z inną

6

KoloroweSny napisał/a:

Również bym Ci nie zaufała i ucięła relacje zanim się rozwinie. Nie chciałabym się znaleźć za jakiś czas w takiej samej sytuacji jak Twoja hmm najświeższa ex (? w sumie obie sa ex, ex-dziewczyna, ex-kochanka). Jak się nie układa to się rozmawia i wyciąga wnioski. A nie wchodzi w nową relacje jakby tamta stara nie istniała. Zdradzałeś z nią swoją obecną dziewczynę. Powinieneś najpierw zakończyć jedno a później zacząć drugie, Ty zrobiłeś inaczej.

Zgadzam się w zupełności... ale mam inny problem bardzo chciałbym utrzymać z nią kontakt nie wiem czy odezwać się do niej ? czy po prostu dać jej spokój według niej stosunki koleżeńskie jesteśmy w stanie utrzymać ale pozostał straszny nie smak hmm

7

No to halo najpierw mówisz, że Ci na niej zależy, tęsknisz, zauroczyłeś się a teraz, że chcesz mieć stosunki koleżeńskie? Próbujesz oszukać siebie czy nas?
Pod pretekstem bycia kolegą będziesz probował się do niej zbliżyć. Ja tu nie widze chęci z Twojej strony bycia kolegą, poza tym skoro Ci zależy i się zauroczyłeś to sorry jak ?

8

Kamuś napisał/a:

Bardzo zależy mi na tej dziewczynie z "romansu" zauroczyłem się i popełniłem wielki błąd dając jej do zrozumienia jak bardzo jest dla mnie ważna(brakuje mi jej i tęsknie za nią itp)

Tak bardzo jest dla Ciebie ważna, że chciałeś ją mieć tylko jako kochankę i nie chciałeś z nią związku nawet gdy pozbyłeś się oficjalnej dziewczyny.

Ona już wykonała prace nad sobą i gimnastykę myślową, aby przekonać samą siebie że jesteś zwykłym palantem, więc teraz niełatwo Ci będzie to odkręcić.

Tym bardziej jeżeli uważasz że "popełniłem wielki błąd dając jej do zrozumienia jak bardzo jest dla mnie ważna"

9 Ostatnio edytowany przez Kamuś (2020-11-23 08:21:00)

KoloroweSny napisał/a:

No to halo najpierw mówisz, że Ci na niej zależy, tęsknisz, zauroczyłeś się a teraz, że chcesz mieć stosunki koleżeńskie? Próbujesz oszukać siebie czy nas?
Pod pretekstem bycia kolegą będziesz probował się do niej zbliżyć. Ja tu nie widze chęci z Twojej strony bycia kolegą, poza tym skoro Ci zależy i się zauroczyłeś to sorry jak ?

Tak zależy mi na niej ale nie jak na koleżance tylko na potencjalnej partnerce, tęsknię za nią ale też nie chce się męczyć udając przed nią tylko kolegę (internetowego) chociaż z tym też nie bardzo bo rozmowa z nią ostatnimi czasy wygląda jak rozmowa z przymusu i ciągnięcie za język a na żywo się nie spotyka bo wiecznie ma jakieś wytłumaczenia

10

M!ri napisał/a:
Kamuś napisał/a:

Bardzo zależy mi na tej dziewczynie z "romansu" zauroczyłem się i popełniłem wielki błąd dając jej do zrozumienia jak bardzo jest dla mnie ważna(brakuje mi jej i tęsknie za nią itp)

Tak bardzo jest dla Ciebie ważna, że chciałeś ją mieć tylko jako kochankę i nie chciałeś z nią związku nawet gdy pozbyłeś się oficjalnej dziewczyny.

Ona już wykonała prace nad sobą i gimnastykę myślową, aby przekonać samą siebie że jesteś zwykłym palantem, więc teraz niełatwo Ci będzie to odkręcić.

Tym bardziej jeżeli uważasz że "popełniłem wielki błąd dając jej do zrozumienia jak bardzo jest dla mnie ważna"

Gdzieś wkradł się błąd albo kwestia zrozumienia smile

Owszem zależy mi na niej ale od czasu gdy zacząłem jej pokazywać że liczę na coś więcej z nią to ona wszystko ucieła.

Chciałem z nią coś więcej właśnie a nie tylko chwilowy romans.

Tęsknię za nią ale wiem że pisania natrętnie do niczego nie prowadzi a ona sama z siebie się nie odzywa i nie wiem czy napisać do niej a jak tak to kiedy czy dać jej spokój całkiem? hmm

11 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2020-11-23 09:36:59)

Kamuś napisał/a:

postanowiłem zerwać z dziewczyną gdyż od bardzo dawna nie układało nam

Może twoja była dziewczyna dostrzegla, że się nie angażujesz, tylko latasz za innymi. Jakbyś wcześniej z nią zerwał miałbyś czystą sytuację na 2gim froncie.

Kamuś napisał/a:

a w między czasie "romans" przestał istnieć gdyż ona postanowiła to zakończyć bo zaczęło jej zależeć i nie mogła znieść tego że jestem z inną dziewczyną po poinformowaniu jej że jestem wolny i nie musimy się śpieszyć ze związkiem tylko utrzymać relacje na podobnym poziomie nie zrobiło na niej wrażenia i zdania nie zmieniła

Jak już to raczej popełniłeś błąd, że dałeś jej do zrozumienia, że nie chcesz związku, chcesz aby relacja została tam gdzie była mimo, że jesteś wolny.

Kamuś napisał/a:

za niedługo ma urodziny ale pisząc do niej z życzeniami tylko to nie najlepszy pomysł według mnie, znając ją i jej upór więcej się do mnie nie odezwie pierwsza hmm

Nie wiadomo o co ci tu chodzi. Brawo geniuszu, nie pokazuj, że ci zależy. Olej jej urodziny. Czekaj aż zatęskni i odezwie się pierwsza. Mam nadzieję, że ceni się i się nie doczekasz ;-P

12 Ostatnio edytowany przez Kamuś (2020-11-23 10:28:15)

Aniuu1 to nie tak że mi nie zależy wręcz przeciwnie zależy i to chyba za bardzo ale od jakiegoś czasu jak mówiłem/pisałem że tęsknię za nią to jej odpowiedź była żebym przestał...

Na ostatnim naszym spotkaniu(2tyg temu) sama przytulała i pozwalała się całować

Związku z nią? Pragnę jak niczego innego hmm
Tyle że ona nie ma ochoty na cokolwiek

Ja też nie chce być jakiś nachalny, natarczywy bo mi zależy nooo nie wiem co mam zrobić, bo nie potrafię wytrzymać żeby się do niej nie odzywać hmm

13

Kamuś napisał/a:

Aniuu1 to nie tak że mi nie zależy wręcz przeciwnie zależy i to chyba za bardzo ale od jakiegoś czasu jak mówiłem/pisałem że tęsknię za nią to jej odpowiedź była żebym przestał...

Na ostatnim naszym spotkaniu(2tyg temu) sama przytulała i pozwalała się całować

Związku z nią? Pragnę jak niczego innego hmm
Tyle że ona nie ma ochoty na cokolwiek

Ja też nie chce być jakiś nachalny, natarczywy bo mi zależy nooo nie wiem co mam zrobić, bo nie potrafię wytrzymać żeby się do niej nie odzywać hmm

Oboje jesteście siebie warci. Mam nadzieję że się zejdziecie, żeby ona mogła ciebie zdradzić z jakimś twoim byłym kolegą. Tak dla równowagi w naturze.

14

Kamuś - nie mądry człowieku, co Ty robisz ze swoim życiem !!!! Bardzo duży rozpęd i pierd... głową pare razy w ścianę... Po pierwsze oprzytomnij człowieku - dopiero co zerwałeś z kobietą!!! Kochanka dała Ci kosza i czuję, że to Cię tak naprawdę boli - mówisz, że Ci zależy na nowej znajomości i byś jej nie skrzywdził. Czy na pewno ??? Jak przejdą motylki w brzuchu i przyjdzie zmierzyć się z rzeczywistością - zrobisz JEJ to samo, co swojej byłem !!!! Twoja już na szczęście kochanka, przejrzała na oczy (chociaż za mądra do końca nie jest) ale bardziej rozsądna niż TY !!!
Rada - daj jej spokój, a Ty sam weź się za siebie i zrób coś - w nabjliższym czasie nie poznawaj nowych kobiet !!!!

15

Artiii napisał/a:

Kamuś - nie mądry człowieku, co Ty robisz ze swoim życiem !!!! Bardzo duży rozpęd i pierd... głową pare razy w ścianę... Po pierwsze oprzytomnij człowieku - dopiero co zerwałeś z kobietą!!! Kochanka dała Ci kosza i czuję, że to Cię tak naprawdę boli - mówisz, że Ci zależy na nowej znajomości i byś jej nie skrzywdził. Czy na pewno ??? Jak przejdą motylki w brzuchu i przyjdzie zmierzyć się z rzeczywistością - zrobisz JEJ to samo, co swojej byłem !!!! Twoja już na szczęście kochanka, przejrzała na oczy (chociaż za mądra do końca nie jest) ale bardziej rozsądna niż TY !!!
Rada - daj jej spokój, a Ty sam weź się za siebie i zrób coś - w nabjliższym czasie nie poznawaj nowych kobiet !!!!

Może być i właśnie tak że dostałem kosza po 5 miesięcznym romansie w najgorętszym momencie i to mnie tak męczy, ale naprawdę mi na niej zależy i zanim przestałem się odzywać według mnie zrobiłem wszystko żeby zobaczyła ze to nie puste słowa

Napewno odezwę się w dzień jej urodzin : co tam u niej słychać i złożę jej życzenia wątpię żeby odpisała ale zbyt wiele dla mnie znaczy żeby olać ją

16

Kamuś napisał/a:

Napewno odezwę się w dzień jej urodzin : co tam u niej słychać i złożę jej życzenia wątpię żeby odpisała ale zbyt wiele dla mnie znaczy żeby olać ją

Jeżeli Ci na niej tak bardzo zależy - ostatni raz to piszę daj jej spokój, ochłonij i daj sobie czas !!!!

17

Artiii napisał/a:

Jeżeli Ci na niej tak bardzo zależy - ostatni raz to piszę daj jej spokój, ochłonij i daj sobie czas !!!!

No dobrze ale jak nie odezwę się do niej w jej urodziny to chyba nie będzie zbyt dobrze świadczyć (niby mu tak zależało a o moich urodzinach nie pamięta)

18

Gdybyś Autorze nie postąpił jak zwykła menda, to odbiór Ciebie byłby inny. Oceń z boku na chłodno, czy jesteś coś wart jako materiał do związku. Dla ułatwienia, wyobraź sobie, że w takiej sytuacji są obcy ludzie, a Ty masz doradzić tej kochance czy zdrajca jest/będzie wiarygodny czy też nie. Czy powierzyłbyś złodziejowi klucze do swojego domu czy też nie. I tak można mnożyć podobne przykłady w nieskończoność, a i tak na końcu się okaże, że kobieta, która dobrze Ciebie zna powinna wiać, gdzie pieprz rośnie. I niezmiernie dziwię się, że tak delikatnie tu się z Tobą dziewczyny obchodzą.

19

assassin napisał/a:

Gdybyś Autorze nie postąpił jak zwykła menda, to odbiór Ciebie byłby inny. Oceń z boku na chłodno, czy jesteś coś wart jako materiał do związku. Dla ułatwienia, wyobraź sobie, że w takiej sytuacji są obcy ludzie, a Ty masz doradzić tej kochance czy zdrajca jest/będzie wiarygodny czy też nie. Czy powierzyłbyś złodziejowi klucze do swojego domu czy też nie. I tak można mnożyć podobne przykłady w nieskończoność, a i tak na końcu się okaże, że kobieta, która dobrze Ciebie zna powinna wiać, gdzie pieprz rośnie. I niezmiernie dziwię się, że tak delikatnie tu się z Tobą dziewczyny obchodzą.

Tak tylko ze ona bardzo dobrze o tym wiedziała że jeszcze jestem w związku mimo to przez 4/5msc ciągnęliśmy ten "romans" i po całym dniu rozmów i umówieniu się na wtorek i czwartek wieczorem nagle zmiana planów i skończyła znajomość

20

Kamuś napisał/a:
assassin napisał/a:

Tak tylko ze ona bardzo dobrze o tym wiedziała że jeszcze jestem w związku mimo to przez 4/5msc ciągnęliśmy ten "romans" i po całym dniu rozmów i umówieniu się na wtorek i czwartek wieczorem nagle zmiana planów i skończyła znajomość

Nie rozumiesz. Czym innym jest związek a czym innym romansowanie i brak zobowiązań.

21

Rozumiem czym jest związek a czym chwilowy romans, tylko znając ją jak jej skryta i unika kontaktów ślepy zauważy kiedy jest dobrze a kiedy nie jest, a zachowywała się tak jakby to co jest między nami było całym światem no ale nie ważne.... Bardziej chodzi mi o to czy odezwać się do niej po jakimś czasie? Czy poprostu napisać jej życzenia urodzinowe które ma za 2 tyg i więcej nie pisać? Pomimo że bardzo mi zależy na niej i bardzo za nią tęsknię hmm

22 Ostatnio edytowany przez Britan (2020-11-23 14:59:37)

Daj czas sobie, nie jej. Jesteś zaburzony. Przemyśl czego Ty oczekujesz od życia i relacji, bo chyba sam nie wiesz.
Po miesiącu, dwóch całkiem możliwe, że nie będziesz o niej pamiętać.

Ja bym złożył życzenia urodzinowe, sylwestrowe czy świąteczne i dał sobie czas.
Jeżeli po tym czasie dalej bym coś czuł to odezwałbym się w okolicach lutego.

23

Britan napisał/a:

Daj czas sobie, nie jej. Jesteś zaburzony. Przemyśl czego Ty oczekujesz od życia i relacji, bo chyba sam nie wiesz.

I o wypowiedź tego typu najbardziej mi chodziło smile

24

Kamuś napisał/a:

Czytam i nie wierzę, ona zrobiła źle bo wiedziała że masz dziewczynę ale to ty jesteś doopa a nie facet i na dodatek swoją winę przerzucasz na nią.
Masz 27 lat, poważnie? bo jęczysz i jęczysz i odnoszę wrażenie że trolujesz.

25

maku2 napisał/a:
Kamuś napisał/a:

Czytam i nie wierzę, ona zrobiła źle bo wiedziała że masz dziewczynę ale to ty jesteś doopa a nie facet i na dodatek swoją winę przerzucasz na nią.
Masz 27 lat, poważnie? bo jęczysz i jęczysz i odnoszę wrażenie że trolujesz.

Tak 27, niestety to nie troll a życie codzienne smile no zgadzając się i znając moją sytuację dała mi wielka nadzieję że coś z tego będzie, rozstałem się z dziewczyną, "kochanka" urwała kontakt spotkaliśmy 2 razy pogadaliśmy i zdania nie zmieniła dając do zrozumienia ze to koniec

26

Britan napisał/a:

Odzywając się do niej na jej urodziny za 2tyg, składając życzenia noworoczne a potem odzywając się do niej powiedzmy w lutym zyjac w przekonaniu że dalej mi na niej tak zależy nie jest według ciebie zbyt długim okresem przejściowym że mogła dojść jeszcze bardziej do przekonania że dobrze się stało że zerwala kontakt?

27 Ostatnio edytowany przez Shoggies (2020-11-23 21:50:06)

Kamuś napisał/a:
Britan napisał/a:

Odzywając się do niej na jej urodziny za 2tyg, składając życzenia noworoczne a potem odzywając się do niej powiedzmy w lutym zyjac w przekonaniu że dalej mi na niej tak zależy nie jest według ciebie zbyt długim okresem przejściowym że mogła dojść jeszcze bardziej do przekonania że dobrze się stało że zerwala kontakt?

Ale czego Ty tak naprawdę oczekujesz od tej dziewczyny? Zamiast uczciwie skończyć relację z dziewczyną i dopiero spotykać się z kimś innym, Ty kręciłeś coś na boku. Czy przeszło Ci przez myśl, że robisz krzywdę dziewczynie, z którą wtedy byłeś? Możliwe, że jeśli nie, to ta bezrefleksyjność i brak empatii nie uszła uwadze Twojej kochance. Prawdopodobnie ona związek z Tobą widziałaby w smutnych barwach oczekiwania aż wywiniesz ten sam numer co poprzedniej partnerce. Bo czemu nie? Jak te motyle zdechną, a wyklują się inne, co Cię powstrzyma od pójścia w tango z kimś innym? Nie pytam złośliwie. Naprawdę się zastanów.

Może związki to jeszcze nie dla Ciebie. Może powinieneś tak jak większość osób Ci tu zasugerowała zastanowić się nad sobą. A dziewczyna ma trochę oleju w głowie, skoro urwała relację w takim momencie. Choć moralnie jesteście sobie równi.

28

Ja też nie rozumiem, w dalszym ciągu, czego chcesz od tej dziewczyny. Chciałbyś z nią być - ona nie chce. To po co dalej do niej pisać? Zachowałeś się parszywie wobec swojej byłej dziewczyny. Może warto przemyśleć tą sytuacje a nie udawać, że nic się nie stało. Na tym tak na prawdę powinieneś się skupić, żeby takich błędów nie powielać w przyszłosci. Masz 27 lat i co jak się przestanie układać w związku i wejdzie rutyna to też znajdziesz sobie kogoś do romansowania i to z koleżanek Twojej dziewczyny? Bo od bardzo dawna się nie układa? Tak rozwiązujesz problemy?
Boisz się co będzie o Tobie świadczyć jak nie złożysz jej życzeń. A nie boisz sie, jak o Tobie świadczy, że przez ileś miesięcy zdradzałes ? Ze nie miałeś wystarczających jaj zeby zamknąc jedno a zacząć drugie, bo nie byles pewny 'kochanki' ? Jak Ty się w ogóle czujesz z tym co zrobiłes, bo po tym co piszesz, wygląda jakby nie było dla Ciebie tematu. Ty możesz sobie spojrzeć w oczy ? smile

29

KoloroweSny napisał/a:

Ja też nie rozumiem, w dalszym ciągu, czego chcesz od tej dziewczyny. Chciałbyś z nią być - ona nie chce. To po co dalej do niej pisać? Zachowałeś się parszywie wobec swojej byłej dziewczyny. Może warto przemyśleć tą sytuacje a nie udawać, że nic się nie stało. Na tym tak na prawdę powinieneś się skupić, żeby takich błędów nie powielać w przyszłosci. Masz 27 lat i co jak się przestanie układać w związku i wejdzie rutyna to też znajdziesz sobie kogoś do romansowania i to z koleżanek Twojej dziewczyny? Bo od bardzo dawna się nie układa? Tak rozwiązujesz problemy?
Boisz się co będzie o Tobie świadczyć jak nie złożysz jej życzeń. A nie boisz sie, jak o Tobie świadczy, że przez ileś miesięcy zdradzałes ? Ze nie miałeś wystarczających jaj zeby zamknąc jedno a zacząć drugie, bo nie byles pewny 'kochanki' ? Jak Ty się w ogóle czujesz z tym co zrobiłes, bo po tym co piszesz, wygląda jakby nie było dla Ciebie tematu. Ty możesz sobie spojrzeć w oczy ? smile

Od mojej byłej dziewczyny? Nie chce nic za to od tej "kochanki" bardzo wiele ale dałem sobie czas żeby ogarnąć się sam ze sobą na ten moment ani ja do niej ani ona do mnie nie odzywamy się
Jeżeli za miesiąc nadal będzie mi zależeć tak jak teraz to ponownie będę próbował nawiązać z nią kontakt ale patrząc jak zmieniła kontakt ze mną kończąc romans to będzie albo niemożliwe albo bardzo trudne żeby coś zdziałać jeszcze

30

Kamuś napisał/a:
KoloroweSny napisał/a:

Od mojej byłej dziewczyny? Nie chce nic za to od tej "kochanki" bardzo wiele ale dałem sobie czas żeby ogarnąć się sam ze sobą na ten moment ani ja do niej ani ona do mnie nie odzywamy się
Jeżeli za miesiąc nadal będzie mi zależeć tak jak teraz to ponownie będę próbował nawiązać z nią kontakt ale patrząc jak zmieniła kontakt ze mną kończąc romans to będzie albo niemożliwe albo bardzo trudne żeby coś zdziałać jeszcze

Oczywiście ze pytałam o kochanke. Aha czyli nie wyciągnąłeś zadnych wniosków z powyższych postów. Powodzenia zatem

31

No ja bym nie miała za grosz zaufania do faceta, który by zdradzał ze mną swoją dziewczynę, a moją koleżankę.
Ja bym w ogóle nie nawiązała romansu z takim (mnie nie pasiłaby rola kochanki), no a związku to tym bardziej bym unikała.

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Związek i romans zakończony jednocześnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024