25 lat i jestem sierotą :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 25 lat i jestem sierotą :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: 25 lat i jestem sierotą :(

Kilka dni temu zmarł mi tata sad
17 lat temu mama
Nie wiem jak będzie wyglądało moje życie po śmierci taty..
Miałam szukać pracy w większym mieście i tam coś wynająć,w weekendy chciałam zjezdzac do domu.

.Teraz jak taty nie ma,to nie będzie mnie tu aż tak ciągnęło.. Jak nie wypali mi w większym mieście,to będę musiała wrócić do domu na wieś,gdzie mieszkałam z tatą..

I nie wiem czy kiedyś oswoje się z myślą że nie będę słyszeć tv z pokoju taty,że nie będę go mijać jak siedzi w garażu,że nie będę widziała jak głaska naszego pieska... sad
Brat zjechał z zagranicy na pogrzeb,ale na stałe planuje zjechać za pół roku.. A domem też trzeba się zająć,też chce pomóż bratu..Mimo wszystko te wspomnienia.. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 25 lat i jestem sierotą :(

Współczuję  z całego serca,  ale z czasem przejdzie.  Nie bez powodu  powtarzam,  że czas  to bardzo dobry  przyjaciel,  bym powiedziała  że najlepszy gdyby nie zmarszczki wink
Dobrym pomysłem w tym przypadku  jest wyjechać z rodzinnego  domu by nic nie przypominało  stałe o stracie  taty.  Spróbuj  szczęścia  w dużym mieście,  życzę powodzenia smile

Ściskam mocno,  trzymaj się smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » 25 lat i jestem sierotą :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024