Pomoc w wyborze perfum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pomoc w wyborze perfum

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pomoc w wyborze perfum

Cześć Dziewczyny,

chciałam Was poprosić o inspirację w temacie perfum. Szukam jakiegoś fajnego świeżego zapachu, takiego naprawdę rzeżwiającego, może lekko cytrusowego - nie lubię słodkich zapachów. I chodzi mi o perfumy, nie wody toaletowe, i nie podróbki - aby zapach unosił się jak najdłużej. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Anma (2020-11-13 17:28:21)

Odp: Pomoc w wyborze perfum

Najlepiej idź do perfumerii/ zamów próbki i ... wąchaj. Nikt za Ciebie nie wybierze. Gdy już będziesz miała kilka swoich naj zapachów, możesz szukać po nutach w wyszukiwarce perfum.

Wydaje mi się jeszcze, że nuta cytrusowa zwykle jest ta która dość szybko się ulatnia (w pierwszej kolejności) ale pozostajesz wtedy z trwalszymi nutami z danych perfum.

3 Ostatnio edytowany przez ines 32 (2020-11-13 23:49:30)

Odp: Pomoc w wyborze perfum

CHANEL CHANCE EAU FRAICHE (zielona). Myśle,że może to być coś czego szukasz.Ja je uwielbiam,szczególnie latem.Są bardzo trwałe.(nie znoszę nietrwałych perfum,więc te polecam z czystym sumieniem;)
Polecam także stonę Fragratika pl.Jest to magazyn o perfumach,fajnie opisane nuty,trwałość,projekcja.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pomoc w wyborze perfum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024