Odejsc ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-10-19 17:57:07)

Temat: Odejsc ?

Witam,
pisze do was poniewaz cos mnie meczy od dluzszego czasu.
Mianowicie jestem w zwiazku 7 lat ( ani narzeczona ani zona ), kupilismy razem mieszkanie, mamy prace , staramy sie o dziecko ( jakos nie wychodzi, seksu tez nie ma jakos duzo i raczej jest na sile... ).
Moj Kuba jest wybuchowy, porywczy, co zaczyna mi przeszkadzac. W czasie klotni potrafi powiedziec wulgaryzm ... razi mnie to mocno.
Niby mamy o czym rozmawiac, czasem gdzies w 2 wyjdziemy albo do znajomych ale no wlasnie ten jego czasem ciezki charakter jest dla mnie przeszkoda, plus oczywiscie meczy mnie ze on wcale nie ma takiego wysokiego libido, bardzo czesto w ogole nie dochodzi...
on ma 34 ja 31 lat , czuje ze chyba zle pokierowalam tym zyciem ;(

Niby nam dobrze, ma sporo zalet ale czasami czuje ze to nie on jest mi pisany.
czy faktycznie rozwalic to wszystko i szukac czegeos innego ? z drugiej strony co rozwale ? mieszkanie sie sprzeda, kredyt splaci, nie mamy dzieci, slubu..co nas tak trzyma?
czuje ze on tez nie jest w calosci szczesliwy, te jego odzywki podczas klotni, brak opanowania w emocjach... idealem nie jestem ale nie czuje sie w tym zwiazku....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-10-20 00:43:11)

Odp: Odejsc ?
paulinakowalska30 napisał/a:

idealem nie jestem ale nie czuje sie w tym zwiazku....

W tym zdaniu pokazałaś co należy zrobic, sama udzieliłas sobie odpowiedzi, jesteś młoda więc masz dużo czasu by być szczęsliwa

3

Ja też tak kiedyś się czułam, wiele razy zastanawiałam się czy nie odejść.... A potem żałowałam że nie zrobiłam tego wcześniej.

4

Łobuz kocha najbardziej lol

5

Odejdz i sie nie ogladaj nawet. Generalnie to tylko potrzebujesz potwierdzenia innych ludzi bo jedna noga jestes juz poza tym zwiazkiem.

6 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-19 22:39:36)

Masz kogoś innego teraz na oku? Jakbyś miała szczerze wymienić dlaczego z obecnym partnerem jesteś, to co by to było ?

7

Ty w tym ukladzie ( nie mam odwagi nazwac tego zwiazkiem ) jestes tylko cialem a dusza dawno zwiala... Teraz tylko musisz znalezc droge aby jedno z drugim polaczyc.

8

Czujesz, że to nie to, ale staracie się o dziecko? Dlaczego sobie to robisz?

9 Ostatnio edytowany przez paulinakowalska30 (2020-10-20 18:13:26)

.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024