Co myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co myślicie?

Cześć.

Od połowy lipca spotykam się z facetem poznanym na tinderze. Wszystko się fajnie układa, ale gdy go zapytałam dlaczego miał ukryty wiek, to powiedział, żr chciał podrywać dziewczyny 20-25 lat, ja mam 30 on 36. Mi powiedział, że szuka czegoś trwałego, na stałe, pytał czy też tego chce, bo nie chce tracić czasu jeśli traktuję naszą znajomość przelotnie. Tylko mi się to kłoci z tym podrywaniem dziewczyn tyle mlodszych, stracił przez to w moich oczach. Co wy sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myślicie?
Izaiza2020 napisał/a:

Cześć.

Od połowy lipca spotykam się z facetem poznanym na tinderze. Wszystko się fajnie układa, ale gdy go zapytałam dlaczego miał ukryty wiek, to powiedział, żr chciał podrywać dziewczyny 20-25 lat, ja mam 30 on 36. Mi powiedział, że szuka czegoś trwałego, na stałe, pytał czy też tego chce, bo nie chce tracić czasu jeśli traktuję naszą znajomość przelotnie. Tylko mi się to kłoci z tym podrywaniem dziewczyn tyle mlodszych, stracił przez to w moich oczach. Co wy sądzicie?

Każdy ma swoje preferencje. Nie widzę nic dziwnego, czy nagannego w tym, że jemu bardziej podobają się młodsze kobiety.

3

IsaBella77 napisał/a:
Izaiza2020 napisał/a:

Cześć.

Każdy ma swoje preferencje. Nie widzę nic dziwnego, czy nagannego w tym, że jemu bardziej podobają się młodsze kobiety.

Nie twierdzę, że to coś złego, ale jak można liczyć na trwały związek z 20-latką. Poza tyw widziałam, że na ig obserwuje wiele kont dziewczyn które za pieniądze wysyłają nagie zdjęcia czy się umawiają

4

spotykasz się z nim to chyba widzisz "na zywo" jakie ma oczekiwania ? o tym mówią również gesty, całokształt zachowania wobec ciebie.

5

właśnie widzę jego zainteresowanie mną i budowaniem czegoś na poważnie, ale przeszkadzają mi te "zainteresowania"

6

Mojego faceta ( oboje mamy po 37 lat) ex dziewczyna byla od niego mlodsza o jakies 10 lat jak nie wiecej. Nie przetrwali nawet roku razem tak wiec nie ma co tutaj sie zbyt mocno napinac w tym temacie smile
A apropos tych mlodych lasek na ig co to wysylaja zdjecia z kase - zawsze mozesz sie zapytac dlaczego je ma i czy kiedys jakas wyslala mu zdjecie.
Moj ma jakies rozne dziewczyby na fb ktorych nie zna i twierdzi ze dodawal je aby zrobic na zlosc tej mlodej co nia byl. Ja to mam szczerze gdzies wiec mnie to ani ziebi ani grzeje - nigdy tez sie jego nienpytalam o to sam mi powiedzial.
Tak wiec - nie powinnas sie martwic i zajmij sie czlowiekiem a nie jego social mediami smile

7

36-latek z 20-latką??? Dla mnie to przegięcie. Wiadomo w życiu się może i zdarza, ale żeby ktoś specjalnie takiej szukał?

8

Izaiza2020 napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:
Izaiza2020 napisał/a:

Cześć.

Nie twierdzę, że to coś złego, ale jak można liczyć na trwały związek z 20-latką. Poza tyw widziałam, że na ig obserwuje wiele kont dziewczyn które za pieniądze wysyłają nagie zdjęcia czy się umawiają

Normalnie mozna liczyc na staly zwiazek z 20 latka. Nie wiem o co Ci chodzi.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024