Witam
Mam 19 lat. Ze swoją dziewczyną jestem od półtora roku. Nie uprawiamy seksu analnego tylko oralny. Mam taki problem że również od około 5 lat systematycznie się masturbowałem a odkąd z nią jestem to z tym walczę ponieważ jedyne prawdziwe doznania chce mieć z nią.. I wiem że jej to przeszkadza.. Ale problem jest z tym że nie potrafię do końca z tym wygrać. Ostatnie współżycie było z półtora miesiąca temu bo później różne rzeczy składały się na to że pomiędzy nami do niczego nie dochodziło. I po od tamtego czasu chodzę strasznie napalony na nią i na seks z nią.. I niestety w tym momencie przychodzi masturbacja którą raz kończę a raz nie.. Masturbacją taką że skończę mam raz na tydzień. Boję się że to będzie mieć negatywny wpływ na nasze stosunki jak skrócenie czasu ale ciężko mi żyć np. Miesiąc bez seksu.. Chciałbym się przestać masturbować i czy są jakieś sposoby by przestać?
Do analnego stosunku nigdy nie doszło i cały czas jest oralny.
Dodam że moja dziewczyna nie jest typem kobiety która leci do łóżka od razu, nie jest romantyczką. Seks lubi ale nie jest dla niej czymś ważnym przez co raz w miesiącu dla niej to git.. Po prostu mówi o nim że raz na jakiś czas. Nie ma też takiej ochoty na seks tylko zawsze muszę ją pobudzać to staje się śmielsza.