Ranki po seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ranki po seksie

Cześć przychodze z dręczącym mnie problemem. Za każdym razem po odbywaniu stosunku między pochwa a odbytem tworzą mi sie małe pionowe ranki. Strasznie szczypią. Czasem pojawia się jedna a czasem kilka. Czy ktoras z was tez tak ma? Jak sobie z tym radzicie? Ile trwa u was gojenie? Stosujecie jakies preparaty na gojenie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ranki po seksie
Marti24554 napisał/a:

Cześć przychodze z dręczącym mnie problemem. Za każdym razem po odbywaniu stosunku między pochwa a odbytem tworzą mi sie małe pionowe ranki. Strasznie szczypią. Czasem pojawia się jedna a czasem kilka. Czy ktoras z was tez tak ma? Jak sobie z tym radzicie? Ile trwa u was gojenie? Stosujecie jakies preparaty na gojenie?

Kwestia zbyt małego nawilżenia i zbyt mocnego seksu. Ja bym na Twoim miejscu poszła do ginekologa po radę, jak coś takiego wyeliminować.

3

Czy twój facet się goli?

4

Przyszly_maz napisał/a:

Czy twój facet się goli?

No właśnie. To mogą być rany od zarostu.

5

Zwłaszcza po takim jedno dniowym, jak facet lub kobieta ma małe igiełki zamiast owłosienia. Codzienna depilacja, lub częstsza zmiana pozycji. Bo ciężko chyba o rany na tym odcinku skóry pomiędzy pochwą, a odbytem od samego stosunku, jakoś technicznie nie umiem sobie tego wyobrazić heh big_smile

6

Po prostu  kłania  się ginekolog,  bo gdybac to można wink

7

Istotka6 napisał/a:

Po prostu  kłania  się ginekolog,  bo gdybac to można wink

Ale czy aby ginekolog, aby mógł dokonać wizji lokalnej, to nie powinien również obejrzeć partnera ? wink big_smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024