Co mam robić:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Co mam robić:(

Część, jestem Alicja i mam 22 lata. Wyjechałam do pracy za granicą tydzień temu i mam tu zostać do 18 wrzenia, ale ja nie dam rady. Czuję się tutaj najgorzej w życiu, tak tęsknię za domem że to jest nie do opisania.
Co noc płacze w poduszkę, w pracy na przerwie idę do łazienki i płaczę, mam myśli samobójcze...czuję się tak obco, fatalnie, marzę aby wejść do swojego pokoju, położyć się na swoim łóżku, porozmawiać z rodziną, wyjść do swojego miasa, sklepu...pieniądze mi są potrzebne ale ja nie wiem co się ze mną stanie..

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co mam robić:(

W takim razie dlaczego pojechałaś za granicę? Czy był to Twój pierwszy raz?

3

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

W takim razie dlaczego pojechałaś za granicę? Czy był to Twój pierwszy raz?

Wyjechałam aby zarobić sobie na samochód, tak to mój pierwszy raz i jestem pewna że ostatni. Na 22 idę do pracy a leżę i płaczę..

4

Do 18 września niedługo. Wiadomo, ze zmiany są ciężkie, sama też podobnie przeżywam takie wyjazdy, ale ludzie obok pomagają. Odliczaj dni, skup się na celu i nie daj się złym emocjom smile

5

Chciała bym aby to było takie proste, ale nie jest. Jeszcze bardzo długo do powrotu, ja tydzień ledwo przeżyłam..na prawdę, ledwo. Wysiadam psychicznie

6

Jesteś w obozie pracy? Trzeba Cię ratować?

Jeśli nie to ... wybacz... ale po prostu kopnij się w tyłek i chodź do pracy i pracuj dobrze i tak masz wytrwać do końca wyjazdu.

Serio nic Ci się złego nie dzieje... nie zamknęli Cię w burdelu... nie masz dziecka z wodogłowiem... nie leżysz w szpitalu... Więc trochę obciachowe, że dorosła osoba zamiast dzielnie pracować tak się zachowuje. W dodatku chcesz zarabiać na luksus samochodu, a nie aby rodzina przeżyła.

7

Na naszym forum rozdwajanie jaźni jest niezgodne z regulaminem.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024