Prezerwatywa po bylym po lozkiem bylej partnerki i moje wyzwiska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prezerwatywa po bylym po lozkiem bylej partnerki i moje wyzwiska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez josephsmith (2020-08-08 16:02:16)

Temat: Prezerwatywa po bylym po lozkiem bylej partnerki i moje wyzwiska

Hej, Mam 30 lat, spotykalem sie w tamtym roku z kobieta 39-letnia, od kwietnia 2019 do sierpnia 2019,  ona naciskala na zwiazek, w koncu po ok pol roku sie rozeszlismy,

Ona weszla w zwiazek z facetem 42-letnim - byla z nim ok  pol roku ,
W Marcu tego roku podczas Pandemii pomyslalem o niej, nawiazalismy kontakt , byla tez chora i w sumie przez 3 tygodnie nie wychodzila z lozka a ja sie nia zajmowalem, Okazalo sie, ze schudla 15kg i byla blisko depresji po rozpadzie poprzedniego zwiazku, bo chciala malzenstwa i dzieci, ale on nie chcial zgodzic sie na koscielne uniewaznienie malzenstwa, Jak juz dozsla do siebie to od kwietnia znowu zaczelismy sie regularnie spotykac i tak to trwalo, czasami sie klocilismy: np. Jak ja powiedzialem kiedys, ze wyobrazam sobie dzieci za 4 lata, to ona obrazona szla do domu , takich klotni mielismy wiecej.
Znowu ciagle zachowywalismy sie jak w zwiazku, calowalismy sie namietnie, przytulalismy, spalismy ze soba bez seksu, bo ona mowila ze jest bardzo zraniona i wraca do swoich chrzescijanskich wartosci i wyznaje teraz seks tylko po slubie,
Zdarzylo sie pewnego razu, ze sprzatalismy razem i znalezlismy prezerwatywe pod jej lozkiem - ja znalazlem , udalem, ze nie widze, a ona szybko to schowala... W tym momencie rozsypal sie moj swiat - jak - taka wstrzemezliwa, takie wartosci a tu
z bylym bzykala sie na calego w prezerwatywie, .... Poczulem sie upokorzony i niewartosciowy, zdradzony...
Od tego momentu nastapily 3 potezne klotnie - w ktorych po prostu ja wyzywalem odnoszac sie do zaklamania i wszystkiego zlego na jej temat.... Wiem,ze nie powinienem sie tak zachowywac,
3 klotnia wygladala tak - wyszlismy od jej kolezanki i rozmawiamy na temat wyjazdu w gory - ona mowi, ze bedzie chodzic w sandalach i w jeansach i w ogole, ze najlepiej krotka trasa, ja sie w koncu wkurzylem i mowie no to sam pojade i ona sie tego zdania przyczepila, poszla ulica do przodu i klocac sie dotarlismy do jej domu, gdzie znowu sie klocilismy, w koncu ja powiedzialem, ze ona by tylko chciala sie umawiac ze znajomymi na spotkania a facet ma zarabiac(ona zarabia ok 2.5k ja 8k miesiecznie i czesto mi mowila, ze ona juz nie chce pracowac tylko wychowywac dzieci a facet ma zarabiac, zreszta na ten moment juz nie moze miec dzieci i chce adoptowac) na co ona sie juz bardzo wkurzyla i ja wzialem swoje rzeczy i po raz pierwszy od pol roku nie mamy kontaktu juz dluzej 1.5tyg juz, po tym wszystkim napisalem jej bardzo ze rzeczy smsami, ze jest zaklamana katoliczka, ze nagina zasady do sytuacji, ze jak ma chcice to ma seks, a tak to udaje wstrzemiezliwa itp...

Dodam, ze w tamtym roku kilka razy ze soba spalismy, w tym roku doszlo do jednego razu przez ubranie, gdzie ona osiagnela orgazm, ja nie i znow czulem sie upokorzony, malo wartosciowy

Dodam, jeszcze, ze kiedys zostawila komorke i myslalem, ze ma pin, chcialem sprawdzic godzine i okazalo sie, ze nie ma pinu, a na pierwszym ekranie byly wiadomosci, cos mnie podkusilo i przeczytalem wiadomosc przez nia wyslana do jej przyjaciela wojtka  - "czy jestes dzisiaj w miescie" - on  odpisal , ze nie ....

Zapisalem sie na terapie, bo nie ma uzasadnienia takie zachowanie wiem...
Jest Ona gleboko w moim sercu, ale jak patrze na ostatnie pol roku widze tylko dwie rzeczy - ona mowiaca ze chce seksu po slubie, mowiaca o wstrzemiezliwosci, ja wspinajacy sie na wyzyny wstrzemiezliwosci, spiacy z nia dosyc czesto w jednym lozku bez seksu i rozsypanie tego wszystkiego w momencie gdy pod lozkiem znalazlem prezerwatywe po jej bylym, ....

Czy ja jestem nienormalny i zly czy ona ???

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2020-08-08 16:10:42)

Odp: Prezerwatywa po bylym po lozkiem bylej partnerki i moje wyzwiska

Hm rozumiem Cię,  według  mnie po prostu chciała  Cię zaszantazowac brakiem seksu byś wziął z Nią ślub,  natomiast  Ty nie powinieneś,  co w sumie wiesz,  robić problemu  z tą  prezerwatywa,  miała prawo.  Natomiast nagle zasady że Seks po ślubie jest według  mnie słabe,  ponieważ wykorzystuje wiarę a raczej religie  do własnych potrzeb

To według  mnie nie jest dobra kandydatka na żonę. Później co? Szlaban  na Seks no śmieci nie wyniosłes...  Heh

Zajmij się sobą  i jestem pewna,  że spotkasz  lepszą  kobietę

PS to naturalne,  że chce się już poświęcić dla dzieci.  Jeżeli nie chce pracować,  to ok,  nie każda kobieta mając wybór wybierze jeszcze prace (co osobiście  uważam za słabe by uzależniac się od faceta finansowo).  Twoje wytyki były niestosowne, ponieważ  ona jest wolnym człowiekiem  i ma prawo wyboru

3

Autorze, to po prostu zwykła komediantka, która zgrywa się na cnotke po to, by zrobić na tobie wrażenie niby takiej wyjątkowej i jak na te czasy niezwykle porządnej, a za twoimi plecami wiedzie zupełnie inne życie. Myślę, że chcę złapać cię na męża, bo może widzi w tobie dobry materiał na męża ideała, który to zaraz po ślubie zmieni się w dobrze działający i o każdej porze dnia oraz nocy bankomat i który nie będzie szczędził sił, by dbać o rodzinę.
Jest to też dość często spotkany typ kobiety, który z seksu czyni monetę przetargowa, a więc jeśli będziesz chciał mieć seks, to będziesz musiał tańczyć według tego, co ona ci zagra.

4

Po co Ci sfochowana 9 lat starsza baba? Poszukaj sobie młodszej i bez focha.

5

Tak jak pisze foggy i pozostali - odpuść ją sobie całkowicie, poszukaj jakąś w wieku około swojego albo trochę młodszą.

6

Dodam, ze rozstalismy sie 4 raz 2 tygodnie temu.
Spotkalismy sie na szybkich randkach, gdzie ona miala pretensje ze tam jestem, zapominajac, ze ona tez tam jest lool.
Zastanawiam sie ciagle nad ta prezerwatywa wtedy. Dzisiaj na sesji z psychoterapeuta dowiedzialem sie, ze praktycznie jest niemoliwe., zeby prezerwatywa lezala 4 miesiace pod lozkiem
I to jest moje pytanie, krotka sonda: Czy uwazasz, ze prexzerwatywa mogla lezec 4 miesiace pod lozkiem ?
Bo jezeli ona mnie zdradzila podcas jak sie spotykalismy to to zmienia moje cale postrzeganie jej jako niewiernej i nic niewarte

7 Ostatnio edytowany przez Teufel (2020-09-08 18:39:11)

josephsmith napisał/a:

Dodam, ze rozstalismy sie 4 raz 2 tygodnie temu.
Spotkalismy sie na szybkich randkach, gdzie ona miala pretensje ze tam jestem, zapominajac, ze ona tez tam jest lool.
Zastanawiam sie ciagle nad ta prezerwatywa wtedy. Dzisiaj na sesji z psychoterapeuta dowiedzialem sie, ze praktycznie jest niemoliwe., zeby prezerwatywa lezala 4 miesiace pod lozkiem
I to jest moje pytanie, krotka sonda: Czy uwazasz, ze prexzerwatywa mogla lezec 4 miesiace pod lozkiem ?
Bo jezeli ona mnie zdradzila podcas jak sie spotykalismy to to zmienia moje cale postrzeganie jej jako niewiernej i nic niewarte

No ja Ci nie odpowiem na to pytanie, bo w mojej cudownej kuli skończyła się homologacja i pokazuje przyszłość w cały świat. A tak na poważnie, to jak rozstałeś się z nią to jakie ma to znaczenie czy leżała , czy nie leżała? Żadne.

8

Jakie to wszystko ma znaczenie, skoro się rozstaliście?
Równie dobrze możesz zacząć zastanawiać się nad prezerwatywą pod łóżkiem pani Ziuty spod trójki.
Przecież takie sondy są zupełnie pozbawione sensu.

9

Prezerwatywa pewnie leżała tam 7 lat...

10

Gary napisał/a:

Prezerwatywa pewnie leżała tam 7 lat...

Pewnie Mikołaj zostawił big_smile

11

Nigdy nie widziałem 4 miesięcznej prezerwatywy pod łóżkiem .

12

Oboje jesteście nieźle oryginalni. Ona manipulantka, niestabilna emocjonalnie, a może stabilna tylko wyrachowana nieźle. Ty, masochista, dający się naciągać i okłamywać cwaniarze. Smutna historia, jak jedna z wielu tutaj. Obyś się szybko ogarnął bo ten wasz związek, mimo, że chwilowo zakończony, jeszcze dużo huśtawek ci przyniesie.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prezerwatywa po bylym po lozkiem bylej partnerki i moje wyzwiska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024