Licencjat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Licencjat

Mam obronę pracy licencjackiej we wrześniu. Ktoś może napisać jak to się odbywa w czasie epidemii. Wszystko normalnie?
Po egzaminie dostaje się jakieś zaświadczenie? Dyplom po 30 dniach od zdania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Licencjat

Napiszę jak to się odbywało na pewnej uczelni zarówno dla zaocznych jak i dziennych studentów. Było do wyboru albo normalnie albo zdalnie. Jeżeli zdalnie to trzeba było składać specjalne podanie w dziekanacie odpowiednio wcześniej. Jeżeli normalnie to student siedział w odległości 3 do 5 metrów od stołu gdzie byli egzaminatorzy. Najpierw omawiał swoją pracę dyplomową tzn jej najważniejsze elementy i co nowego wnosi do opisanego tematu. Po czym odpowiadał na zadawane pytania średnio jakieś 20min, może dłużej. Pytania oczywiście nie dotyczyły tylko pracy dyplomowej ale całego zakresu studiów. Dyplom po 30 dniach od zdania.

3

Dzięki za odpowiedź. Czy był jakiś papierek potwierdzający zdanie? Zamierzam przenieść się na inną uczelnie i pewnie będzie trzeba jakoś potwierdzić swoje dotychczasowe osiągnięcia.

4

Hiragi napisał/a:

Dzięki za odpowiedź. Czy był jakiś papierek potwierdzający zdanie? Zamierzam przenieść się na inną uczelnie i pewnie będzie trzeba jakoś potwierdzić swoje dotychczasowe osiągnięcia.

Tego to już nie wiem. Wydaje mi się że dziekanat powinien wystawić odpowiednie dokumenty jeżeli będą potrzebne.

5

no niestety każdy uniwersytet a nawet wydział inaczej sobie organizuje pracę, najlepiej jak zadzwonisz

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024