Mieszkanie komunalne ,samowola budowlana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Mieszkanie komunalne ,samowola budowlana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Mieszkanie komunalne ,samowola budowlana

Witam czy jest tu ktoś kto zna się na prawie budowlanym? Mieszkam od 40 lat w mieszkaniu a właściwie domku jednorodzinnym komunalnym. Od czerwca jestem wspolnajemca razem z dziadkiem. Wcześniej najemca był tylko dziadek. Kiedy się tu wprowadziliśmy miałam rok. Mój tata wybudował łazienkę na garażu, który był własnością prywatną poprzedniego najemcy a później mojego dziadka. W tej chwili właścicielem garażu jest mój szwagier, który tu nie mieszka . A właścicielem  gruntu na którym stoi garaż  jest miasto. Chciała bym zalegalizować łazienkę ale boje się zacząć dowiadywać w urzędzie budowlanym bo mogą ja kazać zburzyć albo zapłacić jakies odszkodowanie. Dodam że tata już nie żyje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mieszkanie komunalne ,samowola budowlana

Najlepiej nic nie robić, zostawić tak jak jest. Właścicielem tej łazienki jak i tego garażu (Jeśli nie jest przenośny) i tak jest miasto, gdyż stoi na działce należącej do miasta.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Mieszkanie komunalne ,samowola budowlana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024