Nie wiem co dalej.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nie wiem co dalej..

Cześć!
W akcie desperacji postanowiłam napisać tutaj, bo już sama nie wiem co myśleć, co robić..
Od 3 lat jestem w związku z facetem. Jest to związek na odległość - dzieli nas cała Polska. Przed pandemią widywaliśmy się przynajmniej raz w miesiącu na kilka dni, wyjeżdżaliśmy razem itp. On poznał moją rodzinę i znajomych, a ja poznałam jego rodzinę.
Wszystko było w sumie dobrze - do wczoraj..
Ostatnio miałam kiepskie dni.. Wczoraj wieczorem wysłałam do mojego faceta smsa z wiadomością mniej więcej o treści: Czy nie powinniśmy zrobić sobie przerwy? Chciałam wiedzieć o on na ten temat sądzi, bo ciężko jest być w związku na odległość i jeśli to ma trwać dalej, to powinniśmy podjąć jakieś decyzje.
Do tej pory układało się nam dobrze. Nie kłóciliśmy się, mieliśmy podobne poglądy, jakieś tam plany na przyszłość.
Od wczoraj telefon ma wyłączony co jest do niego niepodobne..
Pisałam, dzwoniłam i zaczynam wariować.. Boję się, że coś się stało.. Wcześniej, przed moją wiadomością, narzekał na złe samopoczucie, ale nie myślałam, że to coś poważniejszego..
On nie uznaje portali społecznościowych, nie mam żadnego kontaktu do jego znajomych.
Nie chcę siać zamieszania.. Nie mogłam wytrzymać i napisałam jakieś 3 godziny temu smsa do jego mamy z pytaniem czy wszystko ok, bo ma wyłączony telefon..

Nie dostałam odpowiedzi..
Boję się.. Boję się, że coś mogło mu się stać, a ja się nawet o tym nie dowiem..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co dalej..
insomniaa napisał/a:

Cześć!
W akcie desperacji postanowiłam napisać tutaj, bo już sama nie wiem co myśleć, co robić..
Od 3 lat jestem w związku z facetem. Jest to związek na odległość - dzieli nas cała Polska. Przed pandemią widywaliśmy się przynajmniej raz w miesiącu na kilka dni, wyjeżdżaliśmy razem itp. On poznał moją rodzinę i znajomych, a ja poznałam jego rodzinę.
Wszystko było w sumie dobrze - do wczoraj..
Ostatnio miałam kiepskie dni.. Wczoraj wieczorem wysłałam do mojego faceta smsa z wiadomością mniej więcej o treści: Czy nie powinniśmy zrobić sobie przerwy? Chciałam wiedzieć o on na ten temat sądzi, bo ciężko jest być w związku na odległość i jeśli to ma trwać dalej, to powinniśmy podjąć jakieś decyzje.
Do tej pory układało się nam dobrze. Nie kłóciliśmy się, mieliśmy podobne poglądy, jakieś tam plany na przyszłość.
Od wczoraj telefon ma wyłączony co jest do niego niepodobne..
Pisałam, dzwoniłam i zaczynam wariować.. Boję się, że coś się stało.. Wcześniej, przed moją wiadomością, narzekał na złe samopoczucie, ale nie myślałam, że to coś poważniejszego..
On nie uznaje portali społecznościowych, nie mam żadnego kontaktu do jego znajomych.
Nie chcę siać zamieszania.. Nie mogłam wytrzymać i napisałam jakieś 3 godziny temu smsa do jego mamy z pytaniem czy wszystko ok, bo ma wyłączony telefon..

Nie dostałam odpowiedzi..
Boję się.. Boję się, że coś mogło mu się stać, a ja się nawet o tym nie dowiem..

Pozostaje tylko czekać, może ktoś z nich się odezwie.
Mógł zgubić telefon, zepsuć, ukradli mu.
Jeżeli to nie nastąpi to w ostateczności zadzwonić do jego mamy.

3

Możliwe, ale nigdy tak nie było..

A ja mam przeczucie, że coś jest nie tak..

4

insomniaa napisał/a:

Możliwe, ale nigdy tak nie było..

A ja mam przeczucie, że coś jest nie tak..

No mogło się coś wydarzyć. Jednak nie trzeba martwić się na zapas.

5

Podejrzewam, że skoro jego matka nie odpisała, to on sobie tego nie życzy.
Pozostaje Ci jeszcze poczekać, a w razie dalszego braku kontaktu po prostu pogodzić się z tym, że to koniec pieśni.

6

To nie pisz sms do jego mamy tylko zadzwoń normalnie.

7

chciałaś faceta przetestować i masz za swoje.

8

Może musi sobie przemyśleć, może ma tak złe samopoczucie, że nie chce w tej chwili z nikim rozmawiać. Może wiadomość go rozzłościła i chce się odegrać. Albo sprawdzić czy się o niego martwisz. Oczywiście ja go nie znam.

9 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-06-12 07:17:44)

sosenek napisał/a:

chciałaś faceta przetestować i masz za swoje.

Grunt, to empatia smile

Nie chciałam nikogo testować.

Już się wszystko wyjaśniło.

Dziękuję za "wsparcie" smile.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024