dziś odbieram telefon z nieznanego numeru. mowię halo - i - cisza, powtarzam, i słyszę: cześć , jak się masz? - ja, na to z kim rozmawiam, pan- nie pamiętasz, tu Darek, nie pamiętasz mnie? No Darek, ten taki trochę nieokrzesany Darek, G ( tu nazwisko) , hehe, ( niezręczny i pełen zazenowania chichocik) . Dalej utrzymuję, że nie pamiętam, on na to, ah, no wiesz, dawno nie dzwoniłem, nie spotykaliśmy się, serio nie pamiętasz.... , no bo wiesz, przypominam sobie osoby z listy kontaktow i tak dzwonię, hehe...
Zaczęło mi cos switać, że to ten palant, co na trzecią randkę chciał umowić się po 19 dniach totalnego milczenia po naszej drugiej randce i ktorego własnie dlatego, spławiłam. A, nie przedstawił się nazwiskiem wtedy
- Sorry, ale skoro tyle czasu nie dzwoniłeś, to teraz tym bardziej nie mam zamiaru rozmawiac , żegnam
- odbieram z nieznanego nr bo często coś zamawiam, kurierzy itp,
- moja blokada numerow w telefonie kilka dni temu się wykrzaczyła, i nie działała( już zmieniłam na inny program blokowania niechcianych)
- jesli to ten, o którym myslę, to mielismy ostatnie , w sumie nasze drugie spotkanie ponad 4 lata temu( znam tylko 2 Darkow , a jednym jest moj żonaty kolega z pracy, ktorego głos rozpoznaję
- gdyby nie wykrzaczony bloker niechcianych numerow, pan by się nie dodzwonił.
witki mi opadły...
dorosły typ po 50 tce dzwoni do kobiety , z kotrą zawarł bardzo przelotną znajomosć kilka lat temu...
panowie, opanujcie się
pffff