Dzien dobry.
Bylem z kobieta przez 9 lat , jej córka mnie lubiła bardzo i wzajemnie mój syn z 1 małżeństwa tez. Problem ze przez 9 lat pomagałem kobiecie nie zarabiała źle ale ciągle brakowało. Na początku na samochód lepszy , jak wziela kredyt dla samotnych matek na mieszkanie . Ja doświadczony życiem pomagałem ale umowa pozyczki. Pani co 2 lata dobierała. Nalegała na ślub, teksty jesteśmy stworzeni dla siebie nikt nie będzie cie kochal mocniej. Honor i kościół był dla niej wszystkim zasady , nigdy cie nie zdradzę itd ja jestem tak wychowana i podkreślanie tego. W zeszłym roku w lutym oszukała mnie nie złapałem jej ale zaczęły mi się palić czerwone lampki bo po o ktoś miałby kłamać,.. . Pożyczka od brata, linia kredytowa na maksa wybrana ale perfumy za xxx. Wypominała mnie ze dom powinienem budować to zacząłem ale praca i budowa to absorbujące zj zajęcie. W lipcu poprosiła o dodatkowe 30 tys powiedziałem ze nie wiec obróciła to w zart i mówi chciałam sprawdzić ale wiedziałam że mi nie pozycyzsz. Odwiedzała dom z córką wybrala pokój . Widziałem że staje się zimna niedostepN zamyslona, coraz częściej jak dzwoniłem do niej miała zajęty telefon. Pojawił się kolega jakiś kolega z kolka wulgaryzm któremu podobno zona przyprawiła poroze i szukał spowiednika a ona mu pomagała wyjść z depresji. Ale tlu,a żyła ze ona potrafi dystans trzymać i ze to tylko znajomy. Zaczela się motac w pewnym momencie ze spac nie może ze czuje ze stanie się coś bardzo złego itd... i uwaga dzwonie do niej do pracy a ona jakby nic po takim czasie a tak przy okazji i zaczyna się trzesc i mówi że pierwszy raz nie wie co ma w w życiu zrobić, zaczyna mi wytykać błędy ze niby jestem typ samotnika i uwaga mówi że corka była zła ze ostatnio byłem chociaż ja wiem ze mnie lubi . Wiec pytam poznałaś kogoś a ona " jakbym poznala i miała motyle w brzuchu to byłoby mi latwiej" i mówi że musi kończyć i abym nie dzwonil juz bo ona jest tak rosrzesiona ze skonczy na drzewie . Minęło 7 mcy nie dzwonie , pani mnie spłaca bo mam weksle. Ale kit z tym to tylko kasa. Dziwi mnie jak można z kimś po takim czasie tak postąpić nie mieć odwagi załatwić to z twarzą. Dramat. Spotyka się z tym typem życzę jej najlepszego . Ale gdzie ten honor zasady.. ? Mam nadzieje ze poznam jeszcze kogoś wartościowego. Szkoda mi tylko kontaktu z
Jej córka bo i ja i mój syn ja bardzo lubiliśmy. I święta zasada dobry zwyczaj nie pożyczaj. Podejrzewam ze gdybym nie miał weksli to na tym polu tez zasady zeszłyby na 2 gi tor.