Problem będąc w związku... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem będąc w związku...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Problem będąc w związku...

Witam
Chciałabym od was dostac jaka radę. W ciągu ostatniego czasu bylam w dwoch nieudanych związkach. Sama u siebie widze problem ze zawsze mi za bardzo zalezy, co później skutkuje tym ze partmerowi zalezy co raz mniej. Za bardzo sie angażuje i później juz tylko ja staram sie trzymać zwiazek w ryzarch(tak było w przypadku ostatnich dwóch związków). Nie chce taka byc! Nie chce chlopaka kontrolowac ale nie umiem sobie z tym poradzić...boje sie ze taka juz bede w kazdym związku i kazdy z nich po pewnym czasie zacznie sie ode mnie odsuwac. Dajcie jakieś rady
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem będąc w związku...

A co dla Ciebie oznacza "trzymać związek w ryzach" ?

3

Jak się za bardzo kogoś osacza i skupia całą swoją uwagę na nim, to tak się kończy smile Ktoś, widząc wielkie nadzieje i zaangażowanie czuje się nieco skołowany, kiedy sam nie zdąży nawet pomyśleć, że może coś z tego być poważniejszego. Jeśli jedna strona widzi, że ta druga poza związkiem, nie ma nic innego właściwie do roboty to odchodzi. Czując presję, osaczenie i przesadne zainteresowanie człowiek traci swoją własną, indywidualną swobodę. To pokazuje, że, pomimo bycia istotą stadną, każdy potrzebuje trochę przestrzeni, aby mu dać szansę się wykazać O kontrolowaniu nawet nie wspomnę..

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-05-10 15:54:23)

Bagienni k ja to wszystko wiem tylko zastanawiam sie jak to zmienić u siebie

Trzymać w ryzach czyli przesadnie sie bać że on odejdzie i na sile wszystko robić by związek był dobry choć to bez sensu

5

ksiezniczka43 napisał/a:

Trzymać w ryzach czyli przesadnie sie bać że on odejdzie i na sile wszystko robić by związek był dobry choć to bez sensu

Sorry. ale dla mnie to jakaś desperacja.

6

Paniczny lęk przed odrzuceniem czy/i utrzymywanie związku na siłę, przeczą chyba samej idei zawierania związku..Skoro sama chcesz na siłę trwać w związku, to czy jesteś w stanie mówić o szczerości wobec partnera?
Skoro kogoś ciągnie do drugiego człowieka, to raczej nie trzeba tego na siłę utrzymywać?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem będąc w związku...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024