Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez promission (2020-04-24 17:54:46)

Temat: Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej?

Niedługo miną dwa lata, kiedy pożegnałam swojego najlepszego przyjaciela i partnera życiowego. To temat przepracowany, emocje opadły, czasami powracają wspomnienia i uśmiech na myśl o tym wszystkim co było dobre. Byliśmy razem 9 lat. Później zgasłam na wiele miesięcy. Równo rok po żałobie poznałam kogoś, ale nie wyszło. Była to krótka, ale dla mnie wyjątkowa znajomość. Paradoksem jest to, że sama dziwię się sobie, dlaczego przeżywam coś, co zakończyło się w fazie początkowej. Czuję, że minie kilka miesięcy nim wyjdę z emocjami na prostą.

W każdym wieku można znaleźć szczęście, tylko w pewnym nie ma czasu na dłuższą regenerację, bo ma się wrażenie, że czas ucieka między palcami. Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej? Może ktoś na własnym doświadczeniu zna przepis, złoty środek.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej?

Jedyne, co mogę powiedzieć to to, że im więcej takich relacji tym szybciej się po nich zbierasz i tym bardziej się uodparniasz psychicznie. Wszystko przychodzi z czasem.

3 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-04-24 17:54:20)

promission napisał/a:

We wrześniu miną dwa lata, kiedy pożegnałam swojego najlepszego przyjaciela i partnera życiowego. To temat przepracowany, emocje opadły, czasami powracają wspomnienia i uśmiech na myśl o tym wszystkim co było dobre. Byliśmy razem 9 lat. Później zgasłam na wiele miesięcy. Równo rok po żałobie poznałam kogoś, ale nie wyszło. Była to krótka, ale dla mnie wyjątkowa znajomość. Paradoksem jest to, że sama dziwię się sobie, dlaczego przeżywam coś, co zakończyło się w fazie początkowej. Czuję, że minie kilka miesięcy nim wyjdę z emocjami na prostą.
W każdym wieku można znaleźć szczęście, tylko w pewnym nie ma czasu na dłuższą regenerację, bo mam wrażenie, że czas ucieka mi między palcami. Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej? Może ktoś na własnym doświadczeniu zna przepis, złoty środek.
Pozdrawiam!

Przepraszam, ale o czym ma być ten wątek?

4

Cy chodzi o tego Pana?
https://www.netkobiety.pl/t122292.html

5 Ostatnio edytowany przez promission (2020-04-24 16:49:21)

Temat tego pana jest skończony. Chodziło mi bardziej o zdanie osób podobnych do mnie lub wręcz odwrotnie, czyli szybko regenerujących się po rozstaniu.

Jakie macie doświadczenia? Ile to u Was trwało? Pewnie coś w tym jest, że z każdym kolejnym końcem znajomości jest łatwiej.

6

promission napisał/a:

Temat tego pana jest skończony. Chodziło mi bardziej o zdanie osób podobnych do mnie lub wręcz odwrotnie, czyli szybko regenerujących się po rozstaniu.

Jakie macie doświadczenia? Ile to u Was trwało? Pewnie coś w tym jest, że z każdym kolejnym końcem znajomości jest łatwiej.

Myślę, że dobrym sposobem jest znajdowanie nowych miejsc, poznawanie nowych ludzi.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak wzmocnić się, aby umieć poskładać się szybciej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024