Prawdopodobieństwo ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Prawdopodobieństwo ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Prawdopodobieństwo ciąży

Witam wszystkie Panie, z góry chciałbym podziękować za wyrozumiałość i poważne podejście do sprawy.
Posiadam następujący problem, jestem z partnerka już od ponad pół roku, i wkoncu zdecydowaliśmy się na wspólny sex. Wiek obojga to 22 lata.
Kontakt miał miejsce 12 kwietnia. Zabezpieczyliśmy się w postaci prezerwatywy. Tylko niestety finał był taki ze skończyłem w mojej kobiecie, po czym wykonywaliśmy jeszcze chwile Ruchy. Jako ze dziewczyna strasznie panikuje i staram się ja uspokoić, to sam zaczynam przez nią strasznie się stresować. Prezerwatywa nie pękła, również się nie zsunęła.
Niestety dziewczyna nie ma regularnych okresów, a ostatni raz miesiączkowała 30 dni temu.
Proszę powiedzcie mi czy jest taka możliwość aby doszło do zapłodnienia.
Za chwile postradam rozum.

Pozdrawiam wszystkie panie

Milego dnia i trzymajcie się Ciepło w tym trudnym okresie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prawdopodobieństwo ciąży

Szanse praktycznie zerowe, ale na drugi raz jak już dojdziesz to wyjdź zamiast się jeszcze ruszać w środku.

I póki jesteś w Polsce, to u nas jest seks, a nie sex.

3

Nawet jak ma nieregularne cykle to prawdopodobieństwo jest bliskie zeru. Skoro gumka nie pękła ani się nie zsunęła to tym bardziej.

4

Gumka cała, nie zsunęła się - prawdopodobieństwo ciąży bliskie zeru.
Nie ma za co.

5

Skończyłeś w gumce i jest ok. Dużo większe prawdopodobieństwo zawału albo wylewu masz w związku ze stresem niż ciąża.

6

Wyluzuj. Ciąży to z tego nie  bedzie

Ten temat dobitnie pokazuje, że ludziom potrzeba wiedzy o tych sprawach. To tak w kontekście odświeżonego dziś w kraju tematu dotyczącego m.in. edukacji seksualnej. Przypomniało mi się, jak w młodości byłam zielona, bo nikt mnie nigdy nie uświadomił w tych kwestiach i jak wciąż bałam się, podobnie jak Autor, o niechcianą ciążę.
Autorze, tak jak poprzedniczki, uspokoję Cię. Będzie dobrze.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Prawdopodobieństwo ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024