Witam moja była jest ze mną w ciąży gdy nasi rodzice dowiedzieli się o tym zaczęliśmy się kłócić wypominać i takie tam .od prawie 3 miesięcy nie mam z nią kontaktu napoczatku wydzwaniałem pisałem do niej prosiłem o szanse ale było jeszcze gorzej . Nasza wszpolna kolezanka pisała z nią i raz pisała ze zależy jej ale ostatnio napisała ze nie zależy i nie chce ze mną być . Może po porodzie to się zmieni ale nawet jak pytałem o przebieg ciazy nie dawała odpowiedzi . Proszę o sensowna radę kocham ja i zależy mi na niej śle nie wiem co robic
Jak się bąbelek urodzi to test na ojcostwo w pierwszej kolejności....tak na dobry początek ci radze.
W jakim wieku jesteście? Jak to możliwe że dwoje dorosłych ludzi (bo zakładam, że jesteście dorośli) zamiast zająć się swoją relacją i skoro już macie mieć dziecko, uregulować swoją teraźniejszośc i przyszłość,nagle przestaje się kontaktować a rodzice odgrywają tak dużą rolę?
Zabraliscie się za seks i rodzicielstwo, to teraz zadbajcie o siebie wzajemnie i dziecko. Mieszkanie, praca, plany na przyszłość - chyba naturalne.
4 2020-04-15 08:18:04 Ostatnio edytowany przez balin (2020-04-15 08:18:39)
Czasami tak bywa. Gdy pojawia się ciąża, potrzebna jest odpowiedzialność i cierpliwość. Nie znamy powodów waszych kłótni. Może ty zachowałeś się jak ostatni gnój. Może ona nie wytrzymuje ciężaru odpowiedzialności. Może jest ktoś trzeci, jak sugerowano powyżej. W każdym razie, macie test na życiową dojrzałość.
Ile wy macie lat?
Co do tego mają rodzice - jesteście nieletni?
Dlaczego się rozstaliście- czytaj co zrobiłeś?
Witam moja była jest ze mną w ciąży gdy nasi rodzice dowiedzieli się o tym zaczęliśmy się kłócić wypominać i takie tam .od prawie 3 miesięcy nie mam z nią kontaktu napoczatku wydzwaniałem pisałem do niej prosiłem o szanse ale było jeszcze gorzej . Nasza wszpolna kolezanka pisała z nią i raz pisała ze zależy jej ale ostatnio napisała ze nie zależy i nie chce ze mną być . Może po porodzie to się zmieni ale nawet jak pytałem o przebieg ciazy nie dawała odpowiedzi . Proszę o sensowna radę kocham ja i zależy mi na niej śle nie wiem co robic
Po treści wypowiedzi dużo można wywnioskować. Kompletny chaos, zero składu, masa błędów. Jeśli się pisze o poważnych sprawach to chyba nie w ten sposób ... Styl nastolatków, jeszcze do niedawna zwanych dziećmi neostrady ...
7 2020-04-15 12:34:12 Ostatnio edytowany przez Meliska21 (2020-04-15 12:34:52)
Ile wy macie lat?
Co do tego mają rodzice - jesteście nieletni?
Dlaczego się rozstaliście- czytaj co zrobiłeś?
Tak ,powód waszego rozstania
Może to minie, na razie buzują hormony i one odgrywają też znaczenie w waszych relacjach, plus negatywne nastawienie jej rodziców też robi swoje. EWkońcu jak z nimi mieszka to regularnie robią jej pranie mózgu. Musiałeś im nieźle zaleźć za skórę.