Odzyskać swoją miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Odzyskać swoją miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Odzyskać swoją miłość

Witam moja była jest ze mną w ciąży gdy nasi rodzice dowiedzieli się o tym zaczęliśmy się kłócić wypominać i takie tam .od prawie 3 miesięcy nie mam z nią kontaktu napoczatku wydzwaniałem pisałem do niej prosiłem o szanse ale było jeszcze gorzej . Nasza wszpolna kolezanka pisała z nią i raz pisała ze zależy jej ale ostatnio napisała ze nie zależy i nie chce ze mną być . Może po porodzie to się zmieni ale nawet jak pytałem o przebieg ciazy nie dawała odpowiedzi . Proszę o sensowna radę kocham ja i zależy mi na niej śle nie wiem co robic

Zobacz podobne tematy :
Odp: Odzyskać swoją miłość

Jak się bąbelek urodzi to test na ojcostwo w pierwszej kolejności....tak na dobry początek ci radze.

3

W jakim wieku jesteście? Jak to możliwe że dwoje dorosłych ludzi (bo zakładam, że jesteście dorośli) zamiast zająć się swoją relacją i skoro już macie mieć dziecko, uregulować swoją teraźniejszośc i przyszłość,nagle przestaje się kontaktować a rodzice odgrywają tak dużą rolę?

Zabraliscie się za seks i rodzicielstwo, to teraz zadbajcie o siebie wzajemnie i dziecko. Mieszkanie, praca, plany na przyszłość  - chyba naturalne.

4 Ostatnio edytowany przez balin (2020-04-15 08:18:39)

Czasami tak bywa. Gdy pojawia się ciąża, potrzebna jest odpowiedzialność i cierpliwość. Nie znamy powodów waszych kłótni. Może ty zachowałeś się jak ostatni gnój. Może ona nie wytrzymuje ciężaru odpowiedzialności. Może jest ktoś trzeci, jak sugerowano powyżej. W każdym razie, macie test na życiową dojrzałość.

5

Ile wy macie lat?
Co do tego mają rodzice - jesteście nieletni?
Dlaczego się rozstaliście- czytaj co zrobiłeś?

6

Takisobie123 napisał/a:

Witam moja była jest ze mną w ciąży gdy nasi rodzice dowiedzieli się o tym zaczęliśmy się kłócić wypominać i takie tam .od prawie 3 miesięcy nie mam z nią kontaktu napoczatku wydzwaniałem pisałem do niej prosiłem o szanse ale było jeszcze gorzej . Nasza wszpolna kolezanka pisała z nią i raz pisała ze zależy jej ale ostatnio napisała ze nie zależy i nie chce ze mną być . Może po porodzie to się zmieni ale nawet jak pytałem o przebieg ciazy nie dawała odpowiedzi . Proszę o sensowna radę kocham ja i zależy mi na niej śle nie wiem co robic

Po treści wypowiedzi dużo można wywnioskować. Kompletny chaos, zero składu, masa błędów. Jeśli się pisze o poważnych sprawach to chyba nie w ten sposób ... Styl nastolatków, jeszcze do niedawna zwanych dziećmi neostrady ...

7 Ostatnio edytowany przez Meliska21 (2020-04-15 12:34:52)

maku2 napisał/a:

Ile wy macie lat?
Co do tego mają rodzice - jesteście nieletni?
Dlaczego się rozstaliście- czytaj co zrobiłeś?

Tak ,powód waszego rozstania

Może to minie, na razie buzują hormony i one odgrywają też znaczenie w waszych relacjach, plus negatywne nastawienie jej rodziców też robi swoje. EWkońcu jak z nimi mieszka to regularnie robią jej pranie mózgu.  Musiałeś im nieźle zaleźć za skórę.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Odzyskać swoją miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024