rozpad ponownego zwiazku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozpad ponownego zwiazku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasiunek69 (2020-04-12 21:57:58)

Temat: rozpad ponownego zwiazku

Był to już mój drugi związek i myślałam, ze ostatni ale niestety tak się nie stało.

Zobacz podobne tematy :
Odp: rozpad ponownego zwiazku
kasiunek69 napisał/a:

powiedział ze to moja wina ze syn taki jest

Nie potrafie tego zrozumiec bo syn nie mieszka z nami i nie przychodzi często.

Czego tu nie rozumiesz. Facet ma racje, ze to twoja wina, bo to w końcu twój syn. Brak szacunku do jego osoby z czasem doprowadziło do waszego rozstania. W mojej opinni gość musiał mieć anielski spokój, że tyle lat to znosił, no ale w końcu miał dość i ci podziękował. Na prawde nic tu nie wiedzę nadzwyczajnego w jego zachowaniu.

3

no wiesz nie do końca uważam że to moja wina, bo on jako dorosły facet też powinien umieć do niego podejsc , ale coz masz prawo miec swoje zdanie. mysle ze prawda jest posrodku bo moj syn tez ma uczucia i wiem ze trudno mu bylo zaakceptowac ta sytuacje

4 Ostatnio edytowany przez TypowyCharlie (2020-04-12 21:35:19)

Twój syn jest rozpuszczonym gówniarzem i tyle. Nie dziwię się że facet nie wytrzymał skoro nadal zachowujesz się jakbyś niańczyła 10 letnie dziecko i wszystko za nie musiała robić, nawet przepraszać musisz bo on nie potrafi. Najlepiej niech Ci syn wybierze partnera.

5

kasiunek69 napisał/a:

no wiesz nie do końca uważam że to moja wina, bo on jako dorosły facet też powinien umieć do niego podejsc , ale coz masz prawo miec swoje zdanie. mysle ze prawda jest posrodku bo moj syn tez ma uczucia i wiem ze trudno mu bylo zaakceptowac ta sytuacje

Nie bardzo rozumiem. Twój partner na uczyć zachowania i kultury oraz szacunku do innych Twojego dorosłego syna ponieważ "powinien umieć do niego podejść"?

6

szkoda słow - nie rozumiesz całej sytuacji ale - facet jednak patrzy inaczej

7

kasiunek69 napisał/a:

szkoda słow - nie rozumiesz całej sytuacji ale - facet jednak patrzy inaczej

I w związku z tym usuwasz dużą część postu ponieważ odpowiedzi nie są po Twojej myśli?

8

Prawda jest taka że twój syn nie wiem czy ma bo nie napisałaś znajdzie kobietę założy z nią rodzinę a ty będziesz odstawiona na bok sama bez faceta . Ja też bym w końcu nie wytrzymała na miejscu tego faceta . Może warto zacząć teraz myśleć o sobie ?! Twój syn jest już dorosły

9 Ostatnio edytowany przez TypowyCharlie (2020-04-12 22:13:14)

Autorka chyba myślała że nagle najedziemy na faceta i zaczniemy bronić ją i jej syna, nie wyszło więc zapewne jej już tutaj nie zobaczymy.

10

W związku z tym, jaki Autorka okazała nam tutaj szacunek, temat zostaje zamknięty.
Nie można dyskutować ani radzić, nie wiedząc o czym się rozmawia.
Nagrodą za takie zachowanie jest ostrzeżenie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozpad ponownego zwiazku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024