Cześć, co u Was słychać? Jak sobie radzicie w tym trudnym dla wszystkich czasie? Jak sobie umilacie dni? Może ktoś by chciał pogadać tak po prostu, poznać się. Ja - 28 lat, kobieta. Zagorzała czytelniczka. Nie szukam nikogo i niczego konkretnego, chciałabym czasem wyjąć nos z książek i z kimś pogadać od tak
Witaj Czytelniczka.A co czytasz?
3 2020-03-29 13:11:54 Ostatnio edytowany przez facetten (2020-03-29 13:12:15)
Ja sobie radzę dobrze. Poza udzielaniem "porad" i opinii na tym forum zająłem się tematem kucharstwa więc co róż jak trafie na interesujący przepis na necie to próbuję. Na razie jakieś tylko proste przepisy by nabrać wprawy itd. Kombinuje też sam na zasadzie ciekawości co z tego będzie i czy łamanie schematu jest dobre. np wszyscy mówią że do pomidorów to idealna jest bazylia.... a ja sobie myślę a co gdyby zamiast bazylii sypnąć dużo kminu rzymskiego? No i czasem wychodzą mi nie dobre rzeczy i wiedza na przyszłość.
Fakt że z powodu wirusa chyba najbardziej nadal doskwiera mi samotność (choć kolejka w tłumie ludzi do Biedronki też irytuje) i brak bliskości, przytulenia się... no ale człowiek znajdzie sobie zawsze jakieś kolejne zajęcie i tak czas sobie zajmuje.
Przeczytałem też już chyba wszystkie książki mojego ulubionego autora i rozglądam się za innymi autorami. Niestety ten mój ulubiony już nie napisze więcej bo zmarł lata temu