Od pewnego czasu jestem z nowym facetem i wczoraj odkryłam że korzystał z sex kamerek jak nie byliśmy razem i płacił za sex kamerki ale to nawet mnie tak nie irytuje jak to że tam pisał zbereźne rzeczy do lasek takie jak " wyrucham cię" " fajna suka z ciebie" i tak dalej.Ogólnie bardzo ważne dla mnie jest aby mój facet by; kulturalny i to co zobaczyłam mnie zaniepokoiło.Co o tym myślicie i jak byś cię to oceniły z własnej perspektywy?
2 2020-03-24 12:45:18 Ostatnio edytowany przez ErJt (2020-03-24 17:50:50)
Witaj.
Po pierwsze bardziej czy jest kulturalny powinnas zastanowić się jakim szacunkiem darzy kobiety bo dla mnie żadnym
Po drugie zastanów się czy jesteś pewna ze zrezygnował "z uslug"takich portali lub czy nie jest zarejestrowany na kilku podobnych. Po
Trzecie pomysl czy warto wiązać sie z kims tak prostym
Nie chciałabym takiego gościa, w moich oczach byłby prostakiem.
Ja raczej też bym odradzala. Jeśli tak mówi do innych kobiet, to znaczy, że ich nie szanuje (pomijając fakt, czy one same się szanuja), ale wkrótce może się to przenieść też na Ciebie. To nie jest brak kultury, to prostactwo.
5 2020-03-25 00:38:04 Ostatnio edytowany przez Anma (2020-03-25 00:39:14)
Uśmiechnęłam się.
Przecież to nie jest ważne czy on jest kulturalny, bo to zależy od Autorki.
Zwlaszcza kwestie seksualne są bardzo zróżnicowane i różni ludzie miewają różne zdania na to samo.
Więc tak naprawdę pytanie- Autorko, skoro Cię to irytuje, to po co nas pytasz? Sama wiesz co myślisz. To Twoja ocena jest ważna a jesteś poirytowana i zamiast się zastanowić (a mam wrażenie że już to zrobiłaś ) i podjąć stosowne kroki w relacji, piszesz żeby potwierdzić sobie, że dobrze myślisz.
Jak dla mnie - mnie to odrzuca. Ale to nie jest mój związek i nic mi do tego, jeśli Tobie pasuje, powodzenia.
Ze względu na konieczność pożegnania Autorki, wątek zostaje zamknięty.