Przyjaciel a chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Przyjaciel a chłopak

Hej
Od 4 lat jestem w stałym związku z chłopakiem, planujemy wspólną przyszłość, mieszkamy razem.
Rok temu poznałam kolegę, który został moim kolega-przyjacielem. Aktualnie nie mieszka w moim mieście, więc nie spotkamy się twarzą w twarz. Nie ma różniej możliwości, żeby oboje się poznali, chociaż... może by to nawet pogorszyło sprawę. Dużo piszemy, rozmawiamy o wszystkim. On ma dziewczynę, z która mu się dobrze układa. Nic niepokojącego nas nie łączy. Żadnych zauroczeń, zakochań, nic z tych rzeczy.
Dodam, że nigdy nie miałam koleżanki od serca czy przyjaciółki dlatego zależy mi na tej relacji smile

Moj chłopak nie wie o naszej relacji, myśli, że to zwykły kolega z którym pisze od święta. Głupio mi, że jakby się ukrywam ale boję się, że jakby się dowiedział to myślałaby, że go zdradzam czy szukam innego a mi nie w głowie takie rzeczy bo go kocham...

Czy jeżeli obie strony są w szczęśliwych związkach możliwa jest zwykla relacja przyjacielska? Przyjaźń damsko-męska? Jak może patrzeć na to druga strona? Nie chce żeby doszlo do sytuacji, że chłopak będzie kazał mi wybierać jego albo kolegę... Wybrałabym chłopaka ale przyjaciel też jest dla mnie bardzo ważny...
Prosze o poradę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciel a chłopak

Po pierwsze, bujać to my, ale nie nas - jak mawiali starożytni Rosjanie.
Po drugie, regulamin naszego forum wyraźnie mówi o tym, że dublowanie wątków jest zabronione.
Ponieważ mamy już temat o Twojej platonicznej przyjaźni z kolegą - https://www.netkobiety.pl/t122011.html  proszę Cię o kontynuowanie dyskusji w tamtym wątku.
Zapoznaj się również ponownie z zasadami naszego serwisu i stosuj się do nich proszę.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024