Zauroczenie w koleżance? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie w koleżance?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez authentic (2020-02-03 09:36:18)

Temat: Zauroczenie w koleżance?

Witajcie, mam dość spory mętlik w głowie na temat koleżanki nie potrafię zrozumieć jej zachowania.

Poznałem ją jak byłem jeszcze w długim zwiazku (prawie 6 lat),  na stopie koleżeńskim, kontakt praktycznie zerowy tyle co spotkania przy znajomych, ona również kogoś w tym czasie miała, po czasie się rozeszli i od tamtego czasu utrzymujemy ze sobą super kontakt praktycznie cały dzien w dodatku dochodzi do tego że pracujemy w tej samej firmie więc widujemy sie, i tu rodzi się problem bo najprawdopodobniej zauroczyłem się w niej... Stety lub niestety w ostatnim czasie wspomniała że jestem jej super przyjacielem, znamy się około pół roku, przyniesie mi do pracy jedzenie, ciasto upiecze, jak mam zły humor to przyjdzie i przytuli w sumie błahostki które nie wiem jak mam interpretować
Chciałbym z nią porozmawiać na temat całej tej sytuacji ale nie chciałbym psuć tej relacji a wiem że 99% znajomości kończy się jeżeli jedna ze stron chce czegoś więcej
Raczej mało istotne ale jesteśmy w tym samym wieku w sumie dla większości będziemy szczylami bo zaledwie 25 lat

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie w koleżance?

Może zamiast rozmawiać lepiej spróbować zaprosić koleżankę na tańce i kino , jakaś kolacja w ramach rewanżu za jej jedzenie. Jej zachowanie pokaże Ci czy chce czegoś więcej.
Rozmowa może ją spłoszyć , bo sama może nie wiedzieć czego jeszcze chce , a na jakieś deklaracje jest za szybko , nie ma podstaw do nich.

3 Ostatnio edytowany przez authentic (2020-02-03 10:11:22)

Morfeusz1 napisał/a:

Może zamiast rozmawiać lepiej spróbować zaprosić koleżankę na tańce i kino , jakaś kolacja w ramach rewanżu za jej jedzenie. Jej zachowanie pokaże Ci czy chce czegoś więcej.
Rozmowa może ją spłoszyć , bo sama może nie wiedzieć czego jeszcze chce , a na jakieś deklaracje jest za szybko , nie ma podstaw do nich.

Może nie tańce, ale.wychodzimy na jedzonko, kawę, zakupy
Kilka razy będąc u mnie potrafiła zasnąć leżąc obok w lozku
W sumie parę razy zdarzyło się mieć bardzo bliski kontakt ale ja jestem mega wstydliwy potrzebuje bardzo dużo czasu aby otworzyć się przed kimś, dlatego też nie wiem jak to rozegrać hmm

4

No chłopie, albo w tę albo we w tę. Rozmowa ja sploszysz, a jeśli będziesz za długo zwlekał z ruchami to utkniesz we friendzone a z tego rzadko się wychodzi wink

5

Zanim zaśnie , bajki jej czytasz ? smile
Jak czekasz na słowa Kasi Figury z Kilera,  miziaj mnie to możesz się nie doczekać. Trochę inicjatywy , 25 lat to nie 13 smile.

6

authentic napisał/a:

Kilka razy będąc u mnie potrafiła zasnąć leżąc obok w lozku
W sumie parę razy zdarzyło się mieć bardzo bliski kontakt ale ja jestem mega wstydliwy potrzebuje bardzo dużo czasu aby otworzyć się przed kimś, dlatego też nie wiem jak to rozegrać hmm

No to pojechałeś hardcorem. tongue Nic z tego niestety nie będzie. Za chwilę będzie ci się zwierzać, jak poznała kolegę, który nie jest takim białym rycerzem jak ty.

7

balin napisał/a:

No to pojechałeś hardcorem. tongue Nic z tego niestety nie będzie. Za chwilę będzie ci się zwierzać, jak poznała kolegę, który nie jest takim białym rycerzem jak ty.

No spoko się zachował, jak dżentelmen. Działaj człowieku bo kobitka Ci ucieknie. Kup jej coś fajnego, niby w ramach rewanżu. Coś co by miało być rodzajem podziękowania i powiedz co masz na sercu, ale z wyczuciem.

8

Jak będzie usypiać to ją muśnij ustami w szyję deliikatnie na dobranoc, połóż dłoń na dłoni, masuj palcem za uchem, takie drobne gesty bardzo rozpalają kobiece ciało. Jeśli cokolwiek leci na ciebie to nie ma opcji że się bedzie krępować, co najwyżej będziesz testowany jej "szokiem". Wtedy się nie przejmuj i traktuj to jako kichnięcie. Jeśli będziesz miał wzwód przy przytulaniu, nie krępuj się aby go poczuła. To zdrowa, męska reakcja, najlepszy komplement dla kobiety. Okażesz pewność siebie i zdecydowanie w dążeniu do celu. Nie podejmuj rozmów na ten temat, jeśli będzie wam super w całuskach to tego typu tematy są wręcz zbędne, wszystko się potoczy po swojemu, naturalnie.

Jesteś bardzo do przodu bo laska się przy tobie czuje swobodnie, jest otwarta, pomocna i masz super kontakt. Seks jest tu jak wisienka na torcie, tylko trzeba ją umiejętnie postawić a nie rzucić, rozwalając tort.

9

Moim zdaniem ona daje sygnaly zainteresowania zaciesnieniem waszej relacji, czeka na krok z twoje strony, zacznij od rozmowy w intymnej atmosferze, gdzie nikt wam nie przeszkodzi, powiedz jej ze kogos tak waznego w twoim zyciu jeszcze nie bylo I niewyobrazasz sobie abyscie nie byli razem, obserwuj jej reakcje,ale ja obstawiam ze ona czeka na taki signal z twojej strony

10 Ostatnio edytowany przez balin (2020-02-03 16:08:24)

Tu się niewiele da zrobić. Kolega chce rozmawiać, boi się, nie ma poczucia własnej wartości i atrakcyjności. Jak dla mnie to przepaść, na dzień dzisiejszy nie do przeskoczenia. Trzeba tą znajomość potraktować, jako kolejne doświadczenie w stawaniu się mężczyzną. Nie rób niczego na siłę, w czym będziesz się źle czuł, albo nie będziesz autentyczny. Zwłaszcza sztucznych tricków z muskaniem, wykorzystywaniem snu na partyzanta. To już zupełnie bez sensu.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie w koleżance?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024