Cześć , dosłownie przed chwila dowiedziałam się , ze facet z którym kręcę od ponad pol roku właśnie związał się ze swoją koleżanka . Mi cały czas powtarzał ze nie jest gotowy na związek , po czym od jakiegoś tygodnia zaczął mnie olewać . Myślałam ze po prostu ma dola , ze niedługo mu przejdzie i będzie ok , ale w międzyczasie dowiaduje się ze ma dziewczynę , i to jeszcze przez portal społecznościowy , bo sam mi tego na napisał . Tak z dnia na dzień urwał ze mną kontakt . Jak ja mam się zachować w tej sytuacji ? Boli mnie to ze nie dowiedziałam się tego od niego , ze zamiast porozmawiać on po prostu mnie olał ....
Zrób to co on - olej go. Zniknij z jego życia bez awantur i wyjasnien. Nic lepszego zrobić nie możesz.
A co to znaczy "kręcić", byłaś jego dziewczyną, byliście w związku? Jak to ten co mieszka 400 kilometrów od Ciebie to nie zrobisz nic, daj sobie z nim spokój. Przecież mówił Ci że nie jest gotowy na związek ( z Tobą).
Na przyszłość, jeżeli facet mówi Ci, że nic z tego nie będzie i że on nie chce być w związku to oznacza to, że on nie chce być w związku i możesz sobie darować półroczne zawracanie mu głowy.
Chociaż patrząc na to, co robisz to i tak pewnie olejesz nasze rady i pojutrze założysz nowy temat z żalami.
Najgorsze co możesz zrobić to prosić się o kontakt i jakiekolwiek wyjaśnienia.
Ojel go, nawet jak się kiedyś sam odezwie to udaj, że go nienznasz / nie odpisuj
Cześć , dosłownie przed chwila dowiedziałam się , ze facet z którym kręcę od ponad pol roku właśnie związał się ze swoją koleżanka . Mi cały czas powtarzał ze nie jest gotowy na związek , po czym od jakiegoś tygodnia zaczął mnie olewać .....
Niestety to jest częste niezrozumienie . Jak ktoś Ci mówi że nie jest gotowy na związek to ma na myśli że nie jest gotowy na związek z Tobą. Jak powie że nie chce się wiązać to znaczy że nie chce się wiązać z Tobą. Najwyraźniej kręcił z kilkoma na raz niestety niektórzy nie mają skrupułów. Pewnie nie spytałaś czy ma inną na boku . By Ci wcześniej powiedział że kręci też z inną to byś zerwała kontakt wiec dla korzyści przemilczał temat.
To co powinnaś zrobić to to co Ci radzą wykasować kolesia ze swojego życia. I się ciesz że już nie musisz tracić czasu i zasobów na tą relację bo i tak by nic z tego dobrego dla Ciebie nie wynikło bo skoro lubi kilka pań na raz to tak łatwo się tego nie pozbędzie niczego Ci nie obiecywał więc puść go wolno.
Na przyszłość, jeżeli facet mówi Ci, że nic z tego nie będzie i że on nie chce być w związku to oznacza to, że on nie chce być w związku i możesz sobie darować półroczne zawracanie mu głowy.
Amen.
Nie wiem dlaczego ludzie tak często niby słuchają, ale nie słyszą co się do nich mówi, a potem jest zaskoczenie, płacz i zgrzytanie zębami.
Najwyraźniej kręcił z kilkoma na raz niestety niektórzy nie mają skrupułów.
Po pierwsze nie mamy takich informacji. Ona sama napisała, że od początku tłumaczył jej, że nie jest gotowy na związek. Resztę, to już ona sama sobie dopowiedziała. Związał się z inną i odciął się od naszej Autorki. Gdzie tu widzisz brak skrupułów? Facet zachował się jak najbardziej ok. Nikogo nie oszukał i nie okłamał.
Ale to facet. Balin na jakim świecie ty żyjesz ![]()
Nie wiem dlaczego ludzie tak często niby słuchają, ale nie słyszą co się do nich mówi, a potem jest zaskoczenie, płacz i zgrzytanie zębami.
Może dlatego że część osób dopóki nie usłyszy w twarz od partnera słowa "odchodzę nie kocham Cię" wierzy w to głęboko (mimo że wszystkie znaki mówią coś zupełnie innego) że może jakaś iskierka się jeszcze tli. Ale niestety ten konar już nie zapłonie.
Może dlatego że część osób dopóki nie usłyszy w twarz od partnera słowa "odchodzę nie kocham Cię"
Od jakiego partnera? I od czego odchodzi? Tu dziewczyna sobie kręciła z facetem, od którego od początku "kręcenia" słyszała, że nie jest gotowy na związek.
Od jakiego partnera? I od czego odchodzi? Tu dziewczyna sobie kręciła z facetem, od którego od początku "kręcenia" słyszała, że nie jest gotowy na związek.
Być nie gotowym a "nie kocham Cię" to co innego. Przynajmniej dla niektórych.