Cześć
Popękane naczynka krwionośne na twarzy u mężczyzny. Co może pomóc? Może polecicie jakiś krem, czy coś innego.
Dzieki
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Popękane naczynka na twarzy u faceta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Popękane naczynka krwionośne na twarzy u mężczyzny. Co może pomóc? Może polecicie jakiś krem, czy coś innego.
Dzieki
Mój mąż ma popękane naczynka , podobno ostre przyprawy nasilają ich widoczność. Używa kremu który mu kupiłam Perfecta cera naczynkowa dzień i noc dla cery suchej i normalnej... Dax kosmetics
Jest też podobny krem z Soraya też cera naczynkowa, ale kosztował koło 40 zł i na próbe kupiłam ten i zniknęła mu na nosie i policzkach ale regularnie pilnuje żeby używał. Pozdrawiam.
Dzięki Różyczko, rozejrzę sie za tymi kremami, może któryś pomoże
ja mam strasznie popękane na nogach, mimo, że mam dopiero 19 lat.
czy to prawda, że rutinoscorbin zapobiega powstawaniu nowych 'pajączków'?
Witam:)
Ja również mam problem z rozszerzonymi naczynkami na twarzy oraz nogach.
Osobiscie wyprobowałam na sobie juz wiele kremów i mogę polecić Metroruboril oraz z firmy Pharmaceris maja różnego rodzaju, teraz używam kojąco-wzmacniającego.
Jeśli chodzi o nogi, to zażywam cały czas rutinoscorbin i wydaję mi się, ze on tylko wzmacnia naczynka, ale nie zapobiega powstawaniu nowych. Od niedawna używam żelu do nóg z Flosleku z wyciągiem z miłorzębu i kasztanowca i jest naprawdę dobry:)
Pozdrawiam:)
Przy pękających naczyńkach wskazane jest stosowanie witaminy PP,C również preparaty z arniką czy miłorząb japoński..Należy stosować na twarz kremy do cery naczynkowej (Protect czy Flosek).Nalezy unikac alkoholu,kawy gorącej czy herbaty,nie wspominając o ostrych przyprawach.Mozna też stososować Sonoforezę,termolizę czy laser.Można też stosować różne dostępne leki(również na nogi) dostępne bez recepty np.Diohespan,Kasztanowy żel z rutyną.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Popękane naczynka na twarzy u faceta
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021