Czy warto pisać w internecie o kosmetykach? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Czy warto pisać w internecie o kosmetykach?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez Alina2 (2019-12-22 23:25:07)

Temat: Czy warto pisać w internecie o kosmetykach?

Mam propozycje pisania o kosmetykach w internecie. To nie są wielkie korzyści, ale nie o to chodzi. Mogę pisać w dowolny sposób. O własnych doświadczenia z różnymi kosmetykami. Poradzić się kogoś lub sama coś doradzić. Nie mam narzuconego tematu. Jestem ciekawa, czy jak będę tak pisać, to mam szansę wypłynąć na szersze wody. Ten segment rynku jest przecież ogromy i wielu dla osób jest tam miejsce. Nie muszę przecież stać się wielką osobowością w świecie urody, ale pewna popularność, jak uda się ją osiągnąć, powinna mi ułatwi np. w otwarciu własnej firmy. Czy to może się udać? Może macie jakie własne doświadczenia w tym zakresie i mi coś podpowiecie?

PS Zapomniałam dodać. To nie jest praca tylko dla mnie. Każdy może tam pisać. Zarabiają tematy, które redakcja zatwierdzi, ale ja chciałabym na tej płaszczyźnie zbudować podstawy mojej firmy.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Czy warto pisać w internecie o kosmetykach?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024