Seks w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Seks w związku

Cześć !
Mam 22 lata i jestem w dwu letnim związku. On ma 24 lata.
Moim problem jest podniecenie się tak aby przed stosunkiem pochwa była mokra.

W sumie nie wiem jak to nazwać. Wiec napisze od początku. Gdy dochodzi do zbliżenia między mną a moim mężczyzną jest mi bardzo przyjemnie lecz moja pochwa jest sucha... czuje się podniecona, ale tam na dole jest sucho. Problem mija gdy moj chłopak zacznie już się ze mną kochać wtedy robię się mokra i mam orgazmy. Na początku związku tylko mnie dotknął i już byłam gotowa teraz zeby było mi mokro musimy zacząć się kochać. Jak to rozumieć ? Bardzo go kocham, podnieca mnie bardzo ale gra wstępna nie jest dla mnie ? Pytał kilka razy czemu jestem tam sucha to mu powiedziałam prawdę ze musi wejść  żebym była mokra. Później już się nie dopytywał bo widzi ze mi przyjemnie ze orgazmy są mokro jest itp . Chodzi o to ze mnie to meczy... czemu tak jest ze mną . Nie potrafię tego zrozumieć . Jak wy macie np. Przed seksem ? Od razu robicie się mokre ? Czy dopiero później tak jak ja ? Pewnie się będziecie pytać czy jest gra wstępna . Tak jest ... i właśnie chodzi o to ze przy grze wstępnej tzw. Jak on mi językiem robi prawie mam orgazm tzw czuje ze jestem już gotowa . Ale dalej sucho. Pomóżcie mi kobietki !!!! Naczytałam się już książek różnych ze jak kobieta ma sucho to ze facet ja nie podnieca ... ale jakby mnie nie podniecał to nie miałabym orgazmów i wogole fajnego seksu. Co robić ???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks w związku
Luc_ynka napisał/a:

Cześć !

W sumie nie wiem jak to nazwać. Wiec napisze od początku. Gdy dochodzi do zbliżenia między mną a moim mężczyzną jest mi bardzo przyjemnie lecz moja pochwa jest sucha... czuje się podniecona, ale tam na dole jest sucho. Problem mija gdy moj chłopak zacznie już się ze mną kochać wtedy robię się mokra i mam orgazmy. Na początku związku tylko mnie dotknął i już byłam gotowa teraz zeby było mi mokro musimy zacząć się kochać. Jak to rozumieć ? Bardzo go kocham, podnieca mnie bardzo ale gra wstępna nie jest dla mnie ? Pytał kilka razy czemu jestem tam sucha to mu powiedziałam prawdę ze musi wejść  żebym była mokra. Później już się nie dopytywał bo widzi ze mi przyjemnie ze orgazmy są mokro jest itp . Chodzi o to ze mnie to meczy... czemu tak jest ze mną . Nie potrafię tego zrozumieć . Jak wy macie np. Przed seksem ? Od razu robicie się mokre ? Czy dopiero później tak jak ja ? Pewnie się będziecie pytać czy jest gra wstępna . Tak jest ... i właśnie chodzi o to ze przy grze wstępnej tzw. Jak on mi językiem robi prawie mam orgazm tzw czuje ze jestem już gotowa . Ale dalej sucho. Pomóżcie mi kobietki !!!! Naczytałam się już książek różnych ze jak kobieta ma sucho to ze facet ja nie podnieca ... ale jakby mnie nie podniecał to nie miałabym orgazmów i wogole fajnego seksu. Co robić ???

Byłaś u ginekologa? Może jest jakaś przyczyna tej suchości.

Jak już wykluczysz powody ginekologiczne, warto sięgnąć po lubryfikant. Jest ich cała kupa.

3

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne? Przy nich tak właśnie bywa

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-12-18 07:43:39)

Cyngli napisał/a:
Luc_ynka napisał/a:

Cześć !

Byłaś u ginekologa? Może jest jakaś przyczyna tej suchości.

Jak już wykluczysz powody ginekologiczne, warto sięgnąć po lubryfikant. Jest ich cała kupa.

Po używaniu lubrykantów Często mam po nich infekcje jak ich nie używam wtedy mam spokoj i używamy śliny .
Z punktu ginekologicznego jest wszystko w porządku.  Ogólnie mam padaczkę wiec czasami będę miała spadki estrogenów .

Istotka6 napisał/a:

Nie nie używam tabletek. Nie zabezpieczamy się .

5

Luc_ynka napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Nie nie używam tabletek. Nie zabezpieczamy się .

Czy jestes pewna ze chcesz zajsc w ciążę?
Prawidlowo dobrany lubrykant nie powinien wywolywac infekcji. Prawidlowo dobrany to znaczy lepszy niz te drogeryjne za 20zl. Mozna poszukac na internetowych stronach z akcesoriami.

Chociaz ja jednak szlabym w strone tego ze tej gry wstepnej jest za malo. Pochwa nawilza sie jak jest tarcie ale to bardziej mechanizm obronny przed otarciami niz sygnal podniecenia.

6

Nie możesz używać sztucznych lubrykantów to spróbuj naturalnego oleju: np. z migdałów, kokosa, oliwek. W odróżnieniu od lubrykantów nie są zrobione z ropy naftowej pomieszanej z chemikaliami i nie wysychają po chwili tak jak ślina.

7

Oj, tak, polecam olejek migdałowy.

8

Cyngli napisał/a:

Fajna też jest oliwka dla niemowląt np. Johnsons Baby itp.

9

Janix2 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Nie dla każdego, mnie np. szczypie. Każdy musi znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.

10

Janix2 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

To też ropa naftowa. Panaceum według Rockefellera, kolegi Rotszyldów...

Chyba dla ich kieszeni :-)

11 Ostatnio edytowany przez Gary (2019-12-18 18:52:47)

Olejki uszkadzają prezerwatywy... ale nie wiem czy tylko pod kątem HIV, czy plemnik też się przeciśnie, a może osłabiają gumę.

Najlepszym lubrykantem jest chyba ślina... jeśli już nie można stosować olejków.

To nie jest nienormalne, że cipka robi się najpierw w środku mokra, a potem jak trwa seks, to te soczki ze środka są wynoszone na zewnątrz...

Jak masz orgazmy to nie ma sensu tego tak rozkminiać. Ciesz się z bliskości i orgazmów...

Luc_ynka napisał/a:

Pytał kilka razy czemu jestem tam sucha ... . Chodzi o to ze mnie to meczy... czemu tak jest ze mną

Zwykła opresja emocjonalna. To tak jakbyś go zapytała   "Dlaczego nie masz dobrej erekcji od samego poczatku? Nie cieszy Cię już seks ze mną? ".     "Dlaczego masz orgazm tak szybko/późno? NIe podoba Ci się nasz seks?" 

Jak on mi językiem robi prawie mam orgazm tzw czuje ze jestem już gotowa . Ale dalej sucho.

A możesz nie przerywać minetki tylko iść do orgazmu?

12

Musisz nauczyć się relaksować. A on Cię stresuje...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024