Randka w kinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Randka w kinie

Witam
Poznałem dziewczynę piszemy bardzo dużo od ponad miesiąca dzwonimy do siebie w tamtym tygodniu było spotkanie na kawie dostała ode mnie upominek na Mikołajki, staram się jak mogę jej pomagać i być uprzejmym. Podczas spotkania trzymaliśmy się za ręce było buzi na powitanie i pożegnanie .
Zaprosiłem ja do kina zgodziła się bardzo chętnie i tutaj mam pytanie jak na takiej randce się zachować ? Mogę ją pocałować ? Mogę podjąć jakieś konkretne kroki czy za wcześnie aby jej nie wystarczyć ? Nie chciałbym tego zepsuć. Proszę dziewczyny doradzcie coś jak wy to widzicie. Facetów porada też potrzebna smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randka w kinie

Po co prosisz o jakiekolwiek rady, gdy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

3

Wielokropek napisał/a:

Po co prosisz o jakiekolwiek rady, gdy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

Czytać ze zrozumieniem które wpisy bo nie rozumiem

4

Posty do Ciebie skierowane.

Koniec OT.

5

Piszesz trzeci raz o tej samej relacji z tą samą dziewczyną,moderacja poprosiła cię o kontynuowanie tematu w jednym wątku,a ty to zignorowałeś i zakładasz ten sam temat i pytasz znowu o to samo. Tym razem zrozumiałeś o co konkretnie chodzi?

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-12-15 13:21:07)

Masz już tematy,i zaraz ten zamkną ale ,ale  żal mi się Ciebie zrobiło więc odpowiem
Dziewczyny to też ludzie. Traktuj jak człowieka i nie rób niczego czego nie chce. A jak nie będziesz pewny to pytaj grzecznie.Zachowujesz się jakbyś był z innej galaktyki..

7

pawelesss - za uporczywe łamanie regulaminu w kwestii dublowania wątków, oraz za lekceważenie próśb moderacji - otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024