Witam
Poznałem dziewczynę piszemy bardzo dużo od ponad miesiąca dzwonimy do siebie w tamtym tygodniu było spotkanie na kawie dostała ode mnie upominek na Mikołajki, staram się jak mogę jej pomagać i być uprzejmym. Podczas spotkania trzymaliśmy się za ręce było buzi na powitanie i pożegnanie .
Zaprosiłem ja do kina zgodziła się bardzo chętnie i tutaj mam pytanie jak na takiej randce się zachować ? Mogę ją pocałować ? Mogę podjąć jakieś konkretne kroki czy za wcześnie aby jej nie wystarczyć ? Nie chciałbym tego zepsuć. Proszę dziewczyny doradzcie coś jak wy to widzicie. Facetów porada też potrzebna smile
Po co prosisz o jakiekolwiek rady, gdy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Po co prosisz o jakiekolwiek rady, gdy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Czytać ze zrozumieniem które wpisy bo nie rozumiem
Posty do Ciebie skierowane.
Koniec OT.
Piszesz trzeci raz o tej samej relacji z tą samą dziewczyną,moderacja poprosiła cię o kontynuowanie tematu w jednym wątku,a ty to zignorowałeś i zakładasz ten sam temat i pytasz znowu o to samo. Tym razem zrozumiałeś o co konkretnie chodzi?
6 2019-12-15 13:20:36 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-12-15 13:21:07)
Masz już tematy,i zaraz ten zamkną ale ,ale żal mi się Ciebie zrobiło więc odpowiem
Dziewczyny to też ludzie. Traktuj jak człowieka i nie rób niczego czego nie chce. A jak nie będziesz pewny to pytaj grzecznie.Zachowujesz się jakbyś był z innej galaktyki..
pawelesss - za uporczywe łamanie regulaminu w kwestii dublowania wątków, oraz za lekceważenie próśb moderacji - otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie.